Predstavitev

Oznake:

Blagovna znamka JONES predstavlja ženstveno poslovno modo. Tipična Jonesova uporabnica je ženska, ki je rada dan in noč urejena in  ki se modno oblači tako v službenem in prostem času, kot tudi za posebne priložnosti. Kolekcijo odlikujejo visoko kakovostni materiali, odlični kroji, uporabni in nosljivi modeli ter izredna zmožnost kombiniranja posameznih krojev, barv in kompletov.

Doris Rose, zdajšnja žena lastnika Gaborja Roseja in delna lastnica podjetja kot vodja kreativnega tima s svojo ekipo redno sledi modnim smernicam in tako skuša zadovoljiti želje in pričakovanja svojih strank. Sama osebno obleče vsak model in preveri ustreznost kroja in udobnost materialov. Za k posameznim  kompletom  lahko najdete tudi ustrezne modne dodatke, kot so čevlji, torbice, pasovi, nakit ter šali in rute.

Podjetje JONES (s sedežem na Dunaju) je podjetje z dolgoletno družinsko tradicijo, ki svojo uspešnost gradi predvsem na stalnih strankah, ki cenijo kakovost in prijazno ter kompetentno svetovanje, zaradi česar se tudi rade vračajo. A blagovna znamka JONES ni zgolj sinonim za lepo in kakovostno kolekcijo, temveč tudi za sproščeno in družinsko vzdušje, saj vsi zaposleni izžarevajo neko pozitivno življenjsko energijo.

Zanesljivost v dobavi in krojih ter zadovoljstvo strank je to majhno družinsko podjetje pripeljalo do sedanjega velikega uspeha, saj danes oskrbujejo že okrog 150 trgovin po vsej Evropi, od tega je 48 franšiznih trgovin in 29 lastnih.ONES je znana znamka tudi v Sloveniji, kjer imajo že tri lastne trgovine (dve v Mariboru in eno v Celju), v Nakupovalni galeriji Kristalne palače v BTC Cityju v Ljubljani pa so odprli vrata nove, četrte trgovine.

Jones

Ponujamo blagovne znamke:

Kategorije: