Predstavitev

Oznake:

Babadu prinaša novo ponudbo in izkušnjo v nakupovanju igrač. Babadu ponuja privlačne, prijazne, pametne, kreativne, individualne, nostalgične in romantične igrače. V ponudbi so skrbno izbrani izdelki, med katerimi so mnogi prvič na voljo na slovenskem trgu.

Nabor je resnično pester, saj lahko starši in otroci izbirajo med izdelki, ki so uporabni in prijazni do otroka in njegovega okolja, pomagajo pri razvoju otroka, poleg tega jih krasi igriva estetska dovršenost.   

V pisano in privlačno oblikovanem prostoru, opremljenem po zamislih ljubljanskega arhitekta Gašperja Demšarja, lahko starši in otroci najdejo ročno kvačkane punčke, iz recikliranega lesa izdelane pametne in hkrati lepe lesene igrače, privlačne sete za ustvarjalnost, vrsto izdelkov za dojenčke, odeje za postelje in dodatke za otroške sobe, sestavljanke, lampijone, že na prvi pogled drugačne in privlačne lutke in mehke živali, kakovostne lesene poganjalce in druge skrbno izbrane artikle.

Ob trgovini v Nakupovalni galeriji odpira Babadu vrata tudi v spletni trgovini na naslovu www.babadu.si – tam bodo uporabniki poleg celotnega nabora izdelkov našli tudi zapise o šik starševstvu in vzgoji otrok v času, ko ti po eni strani s prsti spoznavajo svet na iPadu, po drugi pa imajo možnost, da se igrajo z uporabnimi igračami in vzpostavijo do njih pristen odnos, kakršnega so imeli njihovi starši.

Babadu je drugačna trgovina. »Za izdelke, ki jih ponujamo v Babaduju, se pri nas odločamo zelo preprosto. Najprej se vprašamo, ali bi jih izbrali za svoje otroke,« pravi Simona Vrečar, mlada mamica, ki se je pogumno podala na samostojno poslovno pot in ki je navdih za Babadu našla v iskanju primernih, pametnih ter otroku, staršem in naravi prijaznih igrač za svojega sina.

Babadu ponuja na videz privlačne in hkrati uporabne izdelke, ki so individualni in domiselno oblikovani. V Babaduju so tudi trdno odločeni, da bodo stranke iz trgovine, katere znak je živahen vrečar, odhajale dobre volje. »Nakup igrač mora biti prijetna izkušnja, zato bomo vsem, ki bodo stopili čez prag, ponudili kakovostno izkušnjo, nasvete in prijazno razlago o izdelkih, ki smo jih izbrali,« obljubljajo v Babaduju.

»Šik igrače za male skakače«, kot so poimenovali izbrane izdelke v Babaduju, odraščajo z otrokom, hkrati pa prebujajo spomine tudi pri starših in jih vračajo v čas, ko so bile otroške igrače zares nekaj posebnega. Babadujeve igrače so trajne, starši in otroci jih ne bodo želeli zavreči.

Babadu

Kategorije: