Predstavitev

Oznake:

Vsi, ki skrbijo za svoje zdravje in naravno, zdravo hrano, so se razveselili postavitve mlekoma Kmetije Jamšek iz Most pri Komendi na Tržnici BTC City.

Mleko izhaja iz integrirane pridelave in je pod strogo kontrolo inšpekcijskih služb. Največ je vredno to, da bo to zdravo živilo dnevno sveže, visoko kakovostno, okolju prijazno – tudi zaradi možnosti povratne embalaže (steklenice ozaveščeni potrošnik prinese s seboj).

Če se odločimo za zdravo in visokovredno živilo, se bomo odločili za mleko iz mlekomata, ki ni ne pasterizirano in ne homogenizirano, zato v njem ostanejo dragocene snovi (vitamini, beljakovine, minerali) in vitalni encimi. Kmetija Jamšek, ki se ji po domače reče Pri Žerovcu, mnogi Kamničani in okoličani jo tudi dobro poznajo, je že več let vključena v integrirano pridelavo (naravi prijazen način kmetovanja brez uporabe gensko spremenjenih organizmov) in se ukvarja s prirejo mleka.

Vso krmo za živali pridelajo na integriran način, mlada živina pa se pase v kamniških hribih. Dobro počutje živali in kvalitetna krma zagotavljajo odlično kvaliteto mleka, kar potrjujejo redne kontrole in analize.

Vsak dan sveže in okusno mleko iz mlekomatov kmetije Jamšek!

Kategorije: