Predstavitev

Oznake:

Grški filozof Platon je v svojih spisih omenjal Atlantis kot otok nek je na območju današnjih Gibraltarskih vrat. Novejša zgodovina je sicer njegove trditve o obstoju starodavnega otoka, prežetega z grško mistiko, opustila, vendar pa mit ostaja naprej. Še več: mit je v letu 2005 postal resničnost in to v samem središču mesta Ljubljane. Družba BTC  d.d. je 22. aprila 2005 odprla enega največjih vodnih parkov v Evropi – Vodno mesto Atlantis.

Danes se Atlantis uvršča med glavna športna, razvedrilna in sprostitvena doživetja v Sloveniji. Še posebej smo veseli, da se naši gostje radi vračajo v ne pogrešljivo rekreativno-zabaviščno središče BTC Cityja.

Opomba: Delovni čas je različen za posamezne dele Vodnega mesta Atlantis. Preverite ga lahko na Atlantisovi spletni strani.

Svet doživetij

Spust po toboganu, ki vam požene kri po žilah in osvežujoč pljusk v bazen, trenutki preprostega uživanja na valovih, navdušujoče plavanje s tokom skozi podzemno jamo, uživanje v razkošju whirlpoolov, predajanje vodnim kapljicam slapa, ki ena za drugo polzijo po vaši nežni koži, razvajanje v notranjih in zunanjih bazenih, laguni ter na atolu, ki lahko traja in traja in traja.

Termalni tempelj

Popolna spokojnost, le zvok slanice, ki se vali po kaskadnih kopelih.

Kot nalašč za izstop iz naglice vsakdana in za preprosto uživanje v izbranem okolju. Dajte mislim prosto pot, telo pa prepustite vodnemu toku in izvirom ter spretnim rokam mojstrov tajske masaže. Salon se nahaja v prvem nadstropju, kjer so z razgledom na notranji in zunanji bazen razporejene tudi naprave za aerobno vado.

Dežela savn

V Deželi savn je vedno nekaj v zraku. Vonj po sladkem medu in slastnih mandeljnih, po zdravilni morski soli, po slikovitem in okusov polnem Mediteranu in starodavnih oljkah, po zelenih algah, polarnem kelo lesu ter črni čokoladi. V zraku pa je tudi zvok velikega gonga. To so namreč kopeli ter programi v savnah Vodnega mesta Atlantis za boljši danes in jutri. Za zdravje in vitalnost vsake vaše celice. Vsak dan, iz dneva v dan.

Strokovni center zdravja

V Strokovnem centru zdravja vam bomo s pomočjo osebnega pristopa in strokovnega svetovanja pomagati k dobremu počutju ter ga preusmeriti k bolj zdravemu življenjskemu slogu.

Odlikuje nas visoko usposobljeno strokovno osebje z dolgoletnimi izkušnjami na področju športnega trenerstva, ortopedije, kineziologije, dermatologije in ostalih področij. Z njihovo pomočjo smo razvili raznovrstne programe za boljše zdravje in splošno dobro počutje.

Strokovni center zdravja sestavljajo: Fitnes klinika, Center gibanja in individualne terapije, LPG terapija in Huber vadba in Garra rufa - terapija z ribicami.

Center azijskih masaž

Privoščite si razkošje popolnih užitkov. Razkošje dotikov rok maserjev ob pravem času na pravem mestu, popolno sproščenost, potovanje do harmonije telesa in duha ter oživitev življenjske energije. Privoščite si paleto masaž Vodnega mesta Atlantis!

Pestra dodatna ponudba

Vodno mesto niso samo bazeni in številne vodne atrakcije. V Atlantisu vas pričakuje tudi izredno pestra dodatna ponudba:

  • potapljaški center Atlantis
  • frizerski salon
  • foot flow terapija
  • paleta programov za otroke in odrasle.

Nenazadnje pa so Atlantis tudi zaposleni, ki znajo ob vsakem trenutku poskrbeti za razvedrilo in dobro počutje naših obiskovalcev!

Prepričajte se: Atlantis vedno poskrbi, da ni nikomur dolgčas!

Ponujamo blagovne znamke:

Kategorije: