Predstavitev

Optika Clarus je vodilna optika na slovenskem trgu, poslovalnica v BTC Cityju pa je največji center optike v Sloveniji in eden največjih v Evropi.

Ker si nenehno prizadevajo za napredek in dosledno sledijo razvoju tehnologije ter najnovejšim trendom, so v tej poslovalnici zasnovali povsem nov koncept izkušnje okulističnih pregledov in nakupa očal, ki v ospredje postavlja dobro počutje strank. Temu je prilagojena tudi notranjost, ki s sedežnimi garniturami in prijetnim ambientom spominja na dnevno sobo in vzbuja občutek domačnosti. Na udobju temelji tudi celoten proces – od okulističnega pregleda pri specialistu, do strokovnega svetovanja vrhunskih prodajalcev – optikov. 

Poleg udobja prisegajo tudi na najboljšo tehnologijo. Ambulanti za očesne preglede sta opremljeni z najsodobnejšo tehnologijo, enako tudi laboratorij za izdelavo stekel, za stranke pa je na voljo tudi obsežna ponudba najnovejših kolekcij sončnih očal, korekcijskih okvirjev, leč in drugih optičnih pripomočkov priznanih blagovnih znamk, tudi za otroke.

 

Kategorije: