Predstavitev

Alples studio v BTC City Ljubljana se nahaja v Dvorani 10. Na 400 m2 popolnoma prenovljenega razstavnega prostora boste našli pohištvo za celovito opremo vašega stanovanja, hiše ali apartmaja.

Oglejte si najnovejše trende pri opremljanju kuhinj. Kuhinja je vedno bila središče in najpomembnejši prostor doma. Če vam je všeč moderna, rustikalna ali klasična kuhinja, našli boste pravo zase.

Spalnica je prostor za počitek in sprostitev, kakovostno pohištvo pa dopolnite z izbiro ustreznega ležišča, ki ga v Alples studiu lahko preizkusite. Udobje je namreč individualen občutek.

Otroške in mladinske sobe s sestavljanjem elementov po vaši izbiri poskrbijo za vse podobe odraščanja. Številne barve, različne postelje, pisalne mize, omarice in predalniki omogočijo popolno zadovoljstvo vašega otroka.

V Alples studiu najdete tudi pohištvo po meri, ki je s 100% prileganjem v prostor primerno za garderobne sobe, spalnice, predsobe, mansardo ali apartma.

Ambienti v salonu so zaključene celote in posamezni prostori se medsebojno dopolnjujejo, zato le pridite po idejo in nasvet za celotno stanovanje. Če opremljate na novo, prenavljate ali šele razmišljate o tem, Alples studio v BTC City Ljubljana je pravi naslov za vas.

Alples studio Prevc

Kategorije: