BicikeLJ
 • U okviru programa BicikeLJ nalazi se 35 stanica, čija je međusobna udaljenost približno 300 do 500 metara, dostupna i idealna za svladavanje kraćih udaljenosti. Udobni bicikli su jednostavni za korištenje i idealno su rješenje za vaša svakodnevna putovanja. Bicikli su izrađeni od materijala koji su otporni na vremenske prilike i trošenje. Osim toga, naše osoblje za održavanje neprestano se brine za pravilno funkcioniranje bicikla.

  Na svakoj stanici unutar BTC City Ljubljana na raspolaganju je 20 podnih postolja sa lokotima.

  Postolja se koriste za zaključavanje i otključavanje bicikla. Pri povratu, tj. zaključavanju bicikla čut ćete zvučni signal i na postolju će se upaliti lampica koji ukazuju da ste bicikl ispravno zaključali, odnosno vratili.

  Program BicikeLJ je dostupan 24 sata dnevno, 7 dana u tjednu. Bez obzira da li koristite uslugu redovito ili samo povremeno, lako možete u trenu iznajmiti bicikl, bez ikakvih ograničenja.

  Pretplata

  Prvih 60 minuta uporabe je za pretplatnike besplatno, a nakon prvog sata, korištenje se naplaćuje po cijeni za sat vremena iznajmljivanja. Cjenik iznajmljivanja možete pogledati na internetu. Sate korištenja platit ćete tako da ćemo teretiti vaš bankovni račun za iznos duga.

  Program BicikeLJ omogućuje godišnju ili tjednu pretplatu.

  • Godišnja pretplata: 3,00 € (potrebna vam je kartica Urbana i kreditna kartica)
  • Tjedna pretplata: 1,00 € (potrebna vam je kreditna kartica)

  Napomena: Pretplatu je moguće uspostaviti samo preko interneta.

  Dodatne informacije