Informacije Filtriraj

Splošne informacije

BTC City Ljubljana je eno največjih poslovnih, nakupovalnih, zabaviščnih, rekreativnih in kulturnih središč v Evropi. S svojo odlično lokacijo in dostopnostjo ter bogato ponudbo vabi k daljšemu obisku ali zgolj krajšemu postanku na poti: Nahaja se tik ob severni ljubljanski obvoznici in je le 3 kilometre oddaljen od mestnega središča. Uživajte v nakupovanju, kulinariki in sprostitvi v BTC Cityju Ljubljana – mestu priložnosti!

Zakaj obiskati BTC City Ljubljana

Splošne informacije

 • T: 01/585 22 22
 • E: info@btc-city.com

Dežurni center

Dežurni center je na voljo 24 ur na dan na telefonski številki 01/585 13 10.

Infotočka

V pritličju dvorane A je Info točka, kjer informatorji obiskovalcem in kupcem BTC Cityja posredujejo informacije o trgovinah, lokalih in njihovi ponudbi, o dogodkih in prireditvah,... Na razpolago pa je pa so tudi prospekti, infokarta, BTC City Vodnik in ostalo gradivo BTC Cityja.

Na Infotočki je mogoče kupiti tudi darilne bone BTC City in Atlantisa ter karte za različne prireditve (prodaja kart teče v sodelovanju s podjetjem Moje Karte)

 • T: 01/585 22 22
 • E: infotocka@btc.si

>>Več o Infotočki

Več kot 450 trgovin in preko 10.000 blagovnih znamk

Ko gre za nakupovanje, je BTC City prava izbira. Najsi gre za osebne nakupe ali iskanje primernega darila za svoje najdražje, BTC City Ljubljana s ponudbo svetovno znanih trgovin in priznanih blagovnih znamk, pestrim izborom športnih oblačil in dodatkov, široko ponudbo za najmlajše in mnogimi drugimi majhnimi ter raznolikimi trgovinami, ponuja edinstveno nakupovalno izkušnjo.

Več kot 70 barov in restavracij

Obisk BTC Cityja je lahko tudi pravo kulinarično popotovanje. Privoščite si lahko hiter prigrizek ali v udobju restavracije uživate v jedeh à la carte. Ljubitelji svetovne kuhinje pa lahko raziskujete bogato ponudbo kulinaričnih specialitet s pridihom Italije, Tajske, Mediterana in mnogih drugih dežel.,

>>Seznam gostinskih lokalov in ponudnikov prehrane

Pristno kulinarično doživetje na prostem

Prepustite se omamnim vonjavam in svetovnim okusom v sproščenem okolju na prenovljenem južnem delu Tržnice BTC City, ki se zgleduje po konceptu ulične prehrane. Šest ponudnikov v ličnih lesenih hišicah prinaša čar z raznoliko paleto azijskih, španskih in vegetarijanskih jedi, hamburgerjev, različnih vrst mesa ter solat. Srečajte se s prijatelji ob dobri hrani in v prijetnem ambientu.

Panoramski razgled iz najvišje kavarne v Sloveniji

Osupljiv panoramski razgled na Ljubljano in Alpe se odpre v restavraciji City na vrhu poslovne stolpnice BTC City ali pa v kavarni Twenty Caffe, ki se nahaja v Kristalni palači – najvišji poslovni stolpnici v Sloveniji.

>>Več o Twenty Caffe

Tržnica BTC City

Začutite utrip tržnice in pokramljajte z lokalnimi ponudniki, ki ponujajo sveže sadje in zelenjavo, zelišča in cvetlice ter mlečne, mesne in druge domače izdelke.

>>Več o Tržnici BTC City

Otrokom prijazno

V BTC City Ljubljana vas pričakuje preko 50 trgovin z otroškim tekstilom, obutvijo, igračami in opremo in storitvami prilagojenimi otrokom. Poleg tega so na območjih postavljena tako zunanja igrala, kot notranje igralnice.

V večini dvoran so urejene otroške previjalnice, igralnice, zunanja igrala, organizirani pa so tudi posebni dogodki za otroke.

V BTC City Ljubljana pa so na voljo tudi posebna parkirišča za nosečnice in mlade mamice, na Infotočki v Dvorani A pa tudi izposoja otroških vozičkov.

Vodno mesto Atlantis: 17 bazenov, 15 savn, Adrenalinski park

Popolna sprostitev vse dni v letu! Privoščite si razkošje užitkov v Vodnem mestu Atlantis, večkratnemu prejemniku nazivov Naj kopališče in Naj wellness.

>>Več o Vodnem mestu Atlants

Radisson Blue Plaza Hotel

Radisson Blu Plaza Hotel s svojo edinstveno lokacijo v osrčju nakupovalne in kulinarične ponudbe BTC Cityja predstavlja odlično izbiro za poslovno srečanje ali pa za udobno nastanitev ob obisku Ljubljane, Zelene prestolnice Evrope 2016.

>>Več o Radisson Blue Plaza Hotelu

Dostopna lokacija in 8.500 brezplačnih parkirnih mest

Poleg ugodne in lahko dostopne lokacije, le 3 kilometre od mestnega središča, 200 metrov od severne ljubljanske obvoznice in 25 kilometrov od mednarodnega letališča Ljubljana, BTC City Ljubljana omogoča tudi udobno parkiranje s kar 8.500 brezplačnimi parkirnimi mesti.

Dostop do BTC Cityja brez avtomobila

Priljubljeni nakupovalni, zabavni in športni dogodki

BTC City Ljubljana je tudi privlačno prizorišče za številne dogodke, ki so priljubljeni pri vseh generacijah.

Festival nakupov in zabave

V BTC Cityju je vse leto čutiti utrip živahnega dogajanja. Vrhunec ugodnega nakupovanja in zabave predstavlja Festival nakupov in zabave, ki vsako pomlad in jesen v BTC City Ljubljana privabi množico obiskovalcev. Nakupovanje po posebnih akcijah in znižanih cenah spremlja zabaven glasbeni, športni in kulturni program za vse okuse.

>>Več o Festivalu nakupov in zabave

Nočno nakupovanje

Dvakrat letno BTC City Ljubljana postane prizorišče nočnega nakupovanja. V podaljšanem delovnem času trgovin in lokalov, lahko nakupovalni navdušenci izkoristijo ugodne ponudbe in popuste.,

>>Več o Nočnih nakupih

Veseli december s čarobnim programom

December je čas praznovanj in obdarovanj, velikih pričakovanj, toplih objemov in dobrih želja. V decembrskem času se BTC City Ljubljana prelevi v čarobno mesto, ovito v praznične luči, ki ga obiščejo tudi Miklavž, Božiček in Dedek Mraz.

>>Več o Veselem decembru

Kolesarski Maraton Franja BTC City

Maraton Franja je največji mednarodni kolesarski dogodek v Sloveniji, ki se ponaša s 35-letno tradicijo in je vpisan med najboljše kolesarske maratone na svetu pod okriljem UCI – UWCT. Vsako leto v juniju BTC City Ljubljana preplavi množica kolesarjev iz več kot 30 držav, dogodek pa privabi tudi več deset tisoč navijačev.

>>Več o Maratonu Franja BTC City

Alive Step Up: Tek na Kristalno palačo

Tek po stopnicah na najvišjo stavbo najdemo v največjih mestih po vsem svetu: Ima ga London, Toronto, Singapur, New York, Dunaj, in od leta 2014 tudi Ljubljana. Kristalna palača – najvišja poslovna stolpnica v Sloveniji – postane enkrat letno prizorišče posebnega športnega izziva: Kako čim hitreje premagati vse stopnice in se povzpeti v najvišje nadstropje.

>>Več o teku na Kristalno palačo

Splošne informacije

 • preko 40 trgovin
 • veliko brezplačnih parkirnih mest
 • bari in restavracije
 • otroški animacijski program ob sobotah

Splošne informacije

Dežurni center je na voljo od 7. ure do 21. ure na telefonski številki 031/390 119.


Splošne informacije

 • preko 45 trgovin
 • športno zabaviščni center Kegl City
 • veliko brazplačnih parkirnih mest
 • avtopralnica
 • bari in restavracije

Splošne informacije

Dežurni center je na voljo 24 ur na dan.