Informacije Filtriraj

BicikeLJ

V okviru sistema Bicikelj je na voljo 36 postajališč, ki so med seboj oddaljena približno 300 do 500 metrov, so lahko dostopna ter idealna za premagovanje krajših razdalj. Udobna kolesa so preprosta za uporabo in so idealna rešitev za vaše vsakdanje poti. Kolesa so izdelana iz materialov, ki so odporni proti vremenskim vplivom in obrabi. Poleg tega naše vzdrževalno osebje nenehno skrbi za brezhibno delovanje koles.

Na vsakem postajališču znotraj BTC City Ljubljana je na voljo 20 talnih ključavnic.  

 

Stojala se uporabljajo za priklepanje in odklepanje koles. Ob vračilu oziroma priklepanju kolesa boste zaslišali zvočni signal in na stojalu bo zasvetila lučka, ki označuje, da ste kolo pravilno priklenili.

Sistem Bicikelj je na voljo 24 ur na dan, 7 dni v tednu. Ne glede na to, ali uporabljate storitev redno oziroma le občasno, si lahko v času naročniškega razmerja izposojate kolesa brez kakršnih koli omejitev.

Naročniško razmerje

Prvih 60 minut vsakokratne uporabe je za naročnike brezplačnih, po prvi uri pa se uporaba zaračunava v skladu s ceno za uro izposoje. Cenik izposoje si lahko ogledate na spletu. Plačilo za porabljene ure se izvrši z obremenitvijo vašega bančnega računa za dolgovani znesek.

Sistem BicikeLJ omogoča letno ali tedensko naročnino.

  Opomba: Sklenitev naročniškega razmerja je možna le na spletu.

  Dodatne informacije

  BicikeLJ

  V BTC City Novo mesto ni sistema izposoje koles.

  BicikeLJ

  V okviru sistema Soboški biciklin delujeta dve postaji: na Trgu zmage in v BTC City Murska Sobota. Udobna kolesa so preprosta za uporabo in so idealna rešitev za vaše vsakdanje poti.

  Brezplačno izposojo koles omogočata Mestna občina Murska Sobota in družba BTC. S tem želimo občanom ter obiskovalcem mesta nuditi, da se po mestu in nakupih odpravijo s kolesi in tako poskrbijo za bolj zdrav način gibanja, obenem pa prispevati k bolj kakovostnemu in prijaznemu bivanju v mestu.

  Naročniško razmerje

  Za vse uporabnike sistema je izposoja koles omejena, in sicer na 840 minut na teden oziroma 14 ur na teden.

  Pred prvo uporabo se je potrebno registrirati. Izpolniti je potrebno prijavnico, ki je dostopna v Turistično informacijskem centru – TIC Murska Sobota.

   

  Dodatne informacije