Novice

Optika Clarus: Kupiš 1, dobiš 2

Objavljeno: 09.09.2019

Optika Clarus (Ljubljana, Dvorana 4 sever) Optika Clarus (M. Sobota, BTC pritličje)

Logo

Akcija velja do 19. oktobra 2019.

Najbolj priljubljena akcija Kupiš 1, dobiš 2, je nazaj. Ob nakupu enih korekcijskih očal, vam druga očala s stekli podarimo.

Podarjen okvir za očala je modno oblikovan, zato ga lahko poljubno kombinirate k vašemu najljubšemu kosu oblačil. Na voljo je več oblik in barv okvirjev za očala – vse od mačjih okvirjev za očala, klasičnih črnih okvirjev, barvnih okvirjev za tiste bolj drzne in športnih.

Stekla, ki jih dobite z okvirjem, so kakovostna, s trdim in antirefleksnim slojem.

Pred nakupom novih korekcijskih očal, predlagamo, da preverite svoj vid - naročite se na brezplačen okulistični pregled. 

Obiščite poslovalnico Clarus v BTC Cityju Ljubljana ali poslovalnico v BTC Cityju Murska Sonota in si priskrbite druga očala brez doplačila. Se vidimo v Optiki Clarus!

__________________________________________________________

*Podrobnejše informacije o akciji dobite v vseh poslovalnicah Optike Clarus. Ob nakupu korekcijskih očal v vrednosti nad 95 €, vam nudimo druga očala iste predpisane dioptrije brez doplačila. Nakup korekcijskih očal mora vključevati okvir, par stekel in storitev montaže - nakup celotnih očal. Nakup ne sme vključevati popustov ali ostalih ugodnosti. Druga korekcijska očala so sestavljena iz okvirja po izboru iz posebne ponudbe Clarus - okvirji so označeni z nalepko Clarus. Stekla Clarus iz ponudbe za druga očala so organska, 1,56, s trdim in antirefleksnim slojem. Stekla v drugem paru so enožariščna (samo za daleč ali samo za blizu, razpon dioptrije do +/- 4 sph in do 2 cyl), tudi takrat, ko je bil nakup opravljen za večžariščna (kombinacija daleč in blizu). Oboja očala morajo biti za isto stranko in naročena istočasno. Ni možnosti menjave ponudbe za denar. Ponudba velja od 9. 9. 2019 do 19. 10. 2019. Akcije se izključujejo, popusti se ne seštevajo.