Novice

Znova privlačnejša Dvorana A

Objavljeno: 05.09.2019

Logo

S prenovo Dvorane A, ki smo jo pred letom dni začeli z odpiranjem fasade dvorane proti Kristalni palači in Ameriški ulici, je te dni v novi, bolj urbani podobi zasijal njen osrednji, notranji del.

Znova privlačnejša Dvorana A

Ker osrednji del dvorane prevzema podobo »trga«, smo preuredili tudi pročelja trgovin, ki ga obdajajo, z odprtjem prenovljenih trgovskih prostorov v zgornjem pritličju objekta pa se bo Dvorana A odprla tudi proti vzhodu.

Stopnišče, ki vodi v zgornje pritličje, smo razširili in ta sedaj z novim svetlobnim telesom daje trgu vtis odprtosti. Te arhitekturne spremembe pa so snovalcem nove podobe osrednjega dela Dvorane A narekovale tudi preureditev okoliških trgovin; na novo lokacijo so se preselili Info točka in boks Loterije Slovenije ter trgovina Cyber Print Shop, prenovljena je kavarna Kofiček, vrata pa je v teh dneh odprla tudi trgovina z izdelki za vsakodnevno rabo, darilnimi in okrasnimi izdelki ter igračami TEDi. V sklopu ureditve Dvorane A so bili prenovljeni tudi vsi trije vhodi na zahodni fasadi objekta.