Novice

Novost v Dvorani A - TEDi

Objavljeno: 05.09.2019

TEDi (Ljubljana, Dvorana A / BTC City Ljubljana)

Logo

V visokem pritličju Dvorane A od sedaj naprej najdete trgovino TEDi, ki se razprostira na kar 690 kvadratnih metrih.

Novost v Dvorani A - TEDi

 V TEDi poslovalnici v BTC Cityju Ljubljana lahko najdete vse na enem mestu. Naj vas navdihne raznolikost izdelkov, z aktualnimi trendi pa boste vedno v koraku s časom. Na 690 m2 prodajne površine boste zagotovo našli nekaj zase, pa naj bo to dekoracija za dom, izdelki za gospodinjstvo, pisarniški material ali izdelki s področja »sam svoj mojster«. Da kakovost ni draga, se boste lahko prepričali z različnimi znanimi znamkami kot so Disney, Pelikan, Herlitz, Stadtler, Maped, Stylex, Elta in Fackelmannn. 

Poslovalnica je urejena po konceptu TEDi-Black, ki ga odlikujejo velike prodajne površine, široki prehodi med policami in elegantne barve. Svetla in energijsko učinkovita stropna razsvetljava pričara prijetno nakupovalno vzdušje. Inovativna postavitev regalov nudi kupcem dober pregled nad ponudbo izdelkov.

TEDi, ki že vrsto let dokazuje, da kakovost ni nujno draga, je v Sloveniji prisoten že od leta 2012 in trenutno obsega 43 poslovalnic. V Nemčiji velja TEDi za vodilno neživilsko podjetje. Trenutno ima 2150 poslovalnic po vsej Evropi in je z več kot 19.000 zaposlenimi zastopan v osmih državah: v Nemčiji, Avstriji, Sloveniji, Španiji, Italiji, Hrvaški, na Slovaškem in na Poljskem.

Vabljeni k obisku nove trgovine TEDi v Dvorani A!