Novice

20 % popusta na dekorativne izdelke Odeja

Objavljeno: 13.08.2019

Odeja (Ljubljana, Emporium jug)

Logo

Popestrite si dom z novo posteljnino, pisanimi in udobnimi okrasnimi vzglavniki, pregrinjali, priljubljenimi rjuhami in ostalimi dekorativnimi izdelki! Vse od srede, 14. avgusta, do vključno sobote, 31. avgusta 2019, izkoristite 20-% popust!

Odkrijte čarobnost čiste narave z odejami, vzglavniki, posteljnino in drugimi izdelki blagovne znamke Odeja. Do konca meseca avgusta vas v trgovini Odeja razvajajo z 20-% popustom na dekorativne izdelke: posteljnine, pregrinjala, okrasne vzglavnike in rjuhe. V vsak izdelek všijejo čarobnost, ki jo občutite kot svoje dobro počutje:

  • Odeje razvijajo v Sloveniji in izdelujejo iz izbranih kakovostnih materialov. Ustvarjajo nadvse prijetno spalno okolje. 
  • Vzglavniki so večinoma sestavljeni iz dveh komponent: prešite prevleke in jedra. Mnogi med njimi so nastavljivi tudi po višini.
  • Posteljnina zagotavlja popolno udobje, saj je izredno prijetna na dotik, prijazna do kože, zračna in lahkotna. 
    Izdelki Odeja za otroke so izdelani iz certificiranih materialov, oblikovani za zdravo spanje naših najmlajših in prikupno pisani.

Pogoji za popust:

20-% popust velja od 14. do 31. avgusta 2019 v vseh trgovinah Odeja po Sloveniji in v spletni trgovini odeja.si. Popust velja na vse komplete posteljnin, rjuhe, prevleke za vzglavnike, pregrinjala za posteljo in okrasne vzglavnike blagovne znamke Odeja. Popust vam bodo obračunali na blagajni oziroma pri izdaji računa.