Novice

Zabava v adrenalinskem parku in Raziskovalka Dora navdušili zbrane

Objavljeno: 07.08.2019

Atlantis, vodno mesto (Ljubljana, Vodno mesto Atlantis)

Logo

Drugo predstavo letošnjega Piknik kina Atlantis je pospremilo pestro dogajanje.

Zabava v adrenalinskem parku in Raziskovalka Dora navdušili zbrane

Obiskovalci – predvsem tisti mlajši – predpremiere filma Raziskovalka Dora, ki se je odvrtela v Piknik kinu Atlantis, so se že uro pred predvajanjem povsem vživeli v vlogo raziskovalcev in pustolovcev.

Zabava se je ob 20. uri pričela v Adrenalinskem parku Atlantis, ki so ga lahko vsi pogumni in drzni premagovali brezplačno. Obiskal nas je tudi Brane T. Cervek iz S.S.F.N., profesionalne šole preživetja v naravi in nam pokazal, kako brez vžigalic in vžigalnikov ustvariti ogenj, pri Generali foto kotičku pa je potekalo še 'pustolovsko' brezplačno fotografiranje. Ob vsem pestrem dogajanju je hitro prišla ura, ko smo se lahko posedli po udobnih ležalnikih in uživali v družinski pustolovščini Raziskovalka Dora, ki so jo gledalci navdušeno sprejeli. 

Fotoutrinke, ki jih je v objektiv ujel Matic Kremžar, si lahko ogledate v fotogaleriji, potem pa preverite še spored vseh naslednjih filmov >>> Piknik kino Atlantis. In ne pozabite, v soboto, 24. avgusta, nas spet čaka žur, tokrat z Nipketom in animiranim filmov Angry Birds 2.