Novice

Kaj se skriva v moji torbi za na plažo?

Objavljeno: 25.07.2019

DZS trgovina, knjigarna in papirnica (Ljubljana, Dvorana A jug) Atlantis, vodno mesto (Ljubljana, Vodno mesto Atlantis) Bijoux modni dodatki (Ljubljana, Dvorana A osrednji del) Bottega Verde (Ljubljana, Dvorana A jug) Leforma (Ljubljana, Kristalna Palača)

Logo

Včasih je kar težko omejiti svojo izbiro in izbrati le nekaj stvari, ki jih bomo vzeli s seboj na obalo.

Kaj se skriva v moji torbi za na plažo?

Res … Zgodi se, da si postavim vprašanje: Kaj ne vzeti na plažo!? Najraje bi s seboj vlekla kar cele kovčke polne izdelkov, za katere bi se lahko zgodilo, da jih bom potrebovala. Ampak to pač ne gre. Zato imam ožji seznam stvari, ki pa so nujne, da se na plaži počutim zadovoljno: flaška hladne vode, ki bo poskrbela, da ne bom dehidrirala, krema za sončenje in nega po sončenju za trenutek, ko se skrijemo nazaj v senco, dobra knjiga za dušo, poletna verzija klobučka, mehka brisača za ležanje … No, mogoče seznam na koncu niti ni tako kratek. Ampak včasih je bolje imeti s seboj nekaj več kot pa premalo. Najpomembnejše pa je, da so z nami izdelki, s katerimi bomo poskrbeli za svoje zdravje – zaščita pred soncem in voda, s katero bomo poskrbeli za hidracijo telesa.

Sara
 
Sara Zavernik je blogerka, modna urednica, oblikovalka klobukov in podjetnica, zaljubljena v življenje in modo. Sara za vas odkriva najnovejše modne trende ter vam pokaže, kje v BTC Cityju Ljubljana najdete modne kose, v katerih boste zasijali.

Izdelki, ki jih je izbrala Sara:

  • Kopalke Roxy: redna cena 75,99€, akcijska cena 60,79 € (akcijska cena velja do razprodaje zalog), Leforma (Nakupovalna galerija Kristalne palače)
  • Torba: 38€, Bijoux modni dodatki (Dvorana A, pritličje, osrednji del)
  • Kapa: 15€, Bijoux modni dodatki (Dvorana A, pritličje, osrednji del)
  • Knjiga Placebo ste vi - Vaš um je pomemben / Joe Dispenza (mehka vezava): 27,90€, DZS (Dvorana A, pritličje, jug)
  • Flaška: 9,99€, DZS (Dvorana A, pritličje, jug)
  • Tiare suho olje za telo v spreju, srednja zaščita, SPF20: redna cena 23,99€, akcijska cena 11,99€ (akcijska cena velja do 31.8.2019), Bottega Verde (Dvorana A, jug)
  • Tiare negovalni losjon za po sončenju: redna cena 18,99€, akcijska cena 8,99€ (akcijska cena velja do 31.8.2019), Bottega Verde (Dvorana A, jug)