Novice

Morje popustov in presenečenj na Festivalu nakupov in zabave

[Arhiv]

Objavljeno: 10.05.2019

Oznake:

Logo

V petek, 17., in soboto, 18. maja, bo BTC City Ljubljana zaživel v znamenju nakupovanja in zabave.

Vsi ljubitelji nakupovanja, kulinaričnega razvajanja in zabave, ki vsako leto nestrpno pričakujete tisti majski vikend, ko se BTC City Ljubljana prelevi v prizorišče nepozabnih doživetij, ste pripravljeni?

V BTC City Ljubljana 17. in 18. maja prihaja spomladanski Festival nakupov in zabave. Festival bo tudi letos postregel z mnogimi popusti, nakupovanje pa bo spremljal tudi zabaven spremljevalni program, ki se bo odvijal na različnih prizoriščih na območju BTC Cityja Ljubljana. Pripravljajo se najrazličnejše aktivnosti tako za odrasle kot za otroke, ki jih ne smete zamuditi!

Morje popustov in presenečenj

Trgovci že pripravljajo ugodnosti in presenečenja, s katerimi bodo obiskovalce razveseljevali oba dneva festivala. Ker pravi nakupovalni potep potrebuje dober načrt, bo seznam popustov objavljen že dan pred dogodkom, da boste lahko na njem poiskali vaše najljubše trgovine. V četrtek, 16. maja, torej obiščite našo spletno stran, kjer si boste lahko ogledali celoten seznam popustov in ugodnosti. 

Delovni čas 

Festivalsko ponudbo v trgovinah boste lahko raziskovali v petek in soboto med 9. in 20. uro, na Tržnici BTC City pa bodo ponudniki odprti v petek med 8. in 18. uro ter v soboto med 7. in 17. uro.

Označite na koledarjih 17. in 18. maj in se vidimo na Festivalu nakupov in zabave! 

Celoten, podrobnejši program 31. Festivala nakupov in zabave.

Logo