Novice

Zabava za vse na Festivalu nakupov in zabave

[Arhiv]

Objavljeno: 10.05.2019

Oznake:

Logo

V petek, 17., in soboto, 18. maj, bo v BTC Cityju Ljubljana potekal pester otroški, športni, kulturni in zabavni program, ki vas bo pričakal na različnih prizoriščih.

Zabava za vse na FNZ 2019

Pestro dogajanje za male nadobudneže 

Super zabavo za najmlajše pripravljamo pred Dvorano A, kjer bodo malčki uživali v družbi Štorka iz Baby Centra, kreativno ustvarjali po kitajsko skupaj z Lingulo ter spoznavali različne poklice in obrti preko delavnic in animacij v svetu 'malih mojstrov'. Malčki bodo navdušeni tudi nad dogajanjem v Minicityju, kjer bodo v soboto, 18. maja, čez cel dan potekale delavnice in aktivnosti ob svetovnem dnevu čebel in mednarodnem tednu družin, pred Minicityjem pa se bodo odvili koncerti Čukov, Ribiča Pepeta ter Roka Ferengja z Rok'n'Bandom.

Zabava za vse

Pozabili pa nismo seveda niti na zabavo za vse ostale. Na Trgu mladih vas bo pričakalo sproščeno vzdušje: tu se bo Nogometna hiša zabave predstavila s svojimi atrakcijami, pri kotičku Optike Clarus pa vam bodo ponudili brezplačno kontrolo vida. Za dobro razpoloženje bo poskrbel tudi DJ pred centrom optike, katerega ritmi bodo nedvomno po zraku priplesali tudi do trga.

Pestro dogajanje bo potekalo pred Yogi moto centrom (pri Dvorani 6), kjer boste lahko navdušenci nad motorji preizkusili vožnjo z motorji Piaggio, Aprilia in Moto Guzzi, čelade Nolan in x-lite ter se pobliže spoznali z motociklom Moto Guzzi V85TT Enduro Premium. Za super počutje obiskovalcev bodo poskrbeli motosvetovalci in hostese.

Skok do Atlantisa in Milleniuma

Bi si želeli vmes tudi sprostitve v bazenih ali morda masažo, da se pripravite na nadaljevanje dne? Svet doživetij, Termalni tempelj in Dežela savn v enem največjih vodnih parkov v Evropi bodo prava izbira. Vodno mesto Atlantis vas bo v dneh Festivala in nakupov pričakalo s posebno ugodno ponudbo, ki jo boste želeli izkoristiti. Kaj bi bilo še lepšega, kot malo namočiti noge v bazen ali se prepustiti izvrstni masaži v Centru azijskih masaž, potem pa se vrniti na prizorišče dogajanja.

V soboto, 18. maja, imate priložnost obiskati turnir za najmlajše Igrajmo tenis!, ki bo potekal v Športnem centru Millenium. Turnir bo potekal tudi v nedeljo, ko se bo vzporedno odvila Teniška olimpijada. Pripravljen je pester spremljevalni program z nagradnimi igrami sponzorjev in partnerjev Tenisa Slovenije.

Popusti

Rezervirajte si torej petek in soboto, 17. in 18. maj, za ugodne nakupe, dobro hrano in nepozabno zabavo v BTC City Ljubljana. Vse do torka, 14. maja, do polnoči se lahko prijavite in uvrstite na listo, ki bo popuste Festivala nakupov in zabave ekskluzivno prejela že dan pred objavo, 15. maja.

Delovni čas

Trgovine in lokali v BTC Cityju Ljubljana bodo v dneh Festivala nakupov in zabave odprti od 9. do 20. ure, delovni čas Tržnice BTC City pa bo v petek od 8. do 18. ure in v soboto od 7. do 17. ure.

Celoten, podrobnejši program 31. Festivala nakupov in zabave

Logo