Novice

Sara Zavernik: Modna izbira, ki združuje pomlad in poletje

[Arhiv]

Objavljeno: 09.04.2019

Transporter Footwear (Ljubljana, Dvorana A jug) Jones (Ljubljana, Kristalna Palača)

Logo

Pomlad je nepreklicno tu, ne glede na nekaj deževnih dni. Temperature so se že povzpele na višino kratkih rokavov in čas je za spomladanske modne kose.

Sara Zavernik: Modna izbira, ki združuje pomlad in poletje

Sama vedno merim temperature glede na lestvico, ki jo sestavljajo sloji, ki jih moram obleči, da mi je ravno prijetno toplo. Pomlad zame torej pomeni letni čas, ko čez dan zadostuje majčka, v večernih urah pa bosta dovolj tudi že samo kakšna prehodna jakna ali pulover.

Ker pa se tudi poletje nestrpno bliža, sem za vas tokrat izbrala styling, v katerem združujem pomlad in poletje. V trgovinah v BTC Cityju Ljubljana sem izbrala tuniko, ki jo lahko nosite čez hlače – v pomladnem času, ob bolj poletnih temperaturah pa bo fantastična tudi kot oblekica. Ker so barve tunike bolj ali manj v zemeljskih tonih, se k njim super podajo zlato-bež sandali, ki so s svojo polno peto nadvse udobni in še vedno trendi. Kot piko na i je k tokratnemu izboru dobro dodati kak drzen slamnik. Ne samo, da je trendi kos letošnje sezone, ampak nas bo tudi ščitil pred sončnim žarki. 

Sara Zavernik

Sara Zavernik je blogerka, modna urednica, oblikovalka klobukov in podjetnica, zaljubljena v življenje in modo. Sara bo za vas odkrivala najnovejše modne trende ter vam pokazala, kje v BTC Cityju Ljubljana najdete modne kose, v katerih boste zasijali. 

Modni kosi, ki jih je izbrala Sara:

  • tunika: 139,95 €, Jones, Nakupovalna galerija Kristalne palače, pritličje;
  • klobuk: 49,95 €, Jones, Nakupovalna galerija Kristalne palače, pritličje;
  • čevlji Tommy Hilfiger Iconic Elena Metallic Canvas Desert Sand: 89,99 €, Transporter Footwear, Dvorana A jug, pritličje.