Novice

Poskrbite za dobro plavalno znanje najmlajših

[Arhiv]

Objavljeno: 10.04.2019

Oznake:

Atlantis, vodno mesto (Ljubljana, Vodno mesto Atlantis)

Logo

Ker do poletja ni več prav daleč, je prav, da »preverite« plavalno znanje najmlajših družinskih članov.

Pomladna plavalna šola Vodnega mesta Atlantis

Biti v vodi samostojen, biti plavalec je danes s stališča varnosti pravzaprav nuja, zato v Vodnem mestu Atlantis še do konca maja vpisujejo v pomladno plavalno šolo, namenjeno tako neplavalcem kot plavalcem od 3. do 15. leta starosti, ki se želijo v pomladnem času pripraviti na poletje, se naučiti osnovnih plavalnih tehnik ali pa jih izboljšati.

Učenje v majhnih skupinah

Učenje plavanja v plavalni šoli poteka v majhnih in homogenih skupinah (najmanj štirje in največ sedem otrok na učitelja), v katere otroke razdelijo glede na starost in plavalno znanje, ki ga učitelji plavanja preverijo ob otrokovem prvem obisku plavalne šole.

Pomladno plavalno šolo nekateri obiskujejo že od začetka marca, novi nadebudneži, željni plavalnega znanja, se jim lahko pridružijo še v aprilu in maju. Plavalno šolo bodo lahko obiskovali enkrat ali dvakrat tedensko po eno uro (starši lahko izberejo termin od ponedeljka do petka, od 16. do 19. ure), plavalno znanje pa pod budnim očesom učiteljev plavanja pridobivali na zabaven način; najprej s pripomočki, pozneje pa brez se bodo učili drsenja na površini in prvih zamahov, nato pa postopno preko igre in vaj za prilagajanje na vodo osvojili posamezne plavalne tehnike. Vse, kar otroci potrebujejo za učenje plavanja, so kopalke in brisača, plavalni pripomočki pa so jim na voljo v plavalni šoli.

Poletni intenzivni tečaji

V Vodnem mestu Atlantis vedo, da je plavalne tehnike koristno »piliti« in jih nadgrajevati (tudi za znanje plavanja velja, da nikoli ni tako dobro, da ne bi moglo biti še boljše), zato tudi preko poletja nadaljujejo z intenzivnimi plavalnimi tečaji, ki bodo v 14-dnevnih intervalih potekali do konca avgusta.

Vabljeni k vpisu v Pomladno plavalno šolo, s čimer boste sebi in otrokom zagotovili veselo in brezskrbno poletje.

Informacije:

T: 031/400 424

E: plavanje@btc.si

Logo