Novice

Fitnes klinika: Hvala vam za pet let

[Arhiv]

Objavljeno: 06.02.2019

Atlantis, vodno mesto (Ljubljana, Vodno mesto Atlantis)

Logo

Hvala vam za pet let – Fitnes klinika

Pet let Fitnes klinike

"Izjemna pot je za nami in neverjetno ponosna sem na vse, kar smo z ekipo v tako kratkem času dosegli. Stare fotografije prikličejo prijetne spomine, so pa tudi ogledalo dejstvu, da smo v petih letih zelo zrasli in se razvili. Hvaležna sem vsakomur, ki je bil in je še del te čudovite zgodbe," - Urška Dolinšek, CEO Fitnes Klinika by Urška.

V januarju je Fitnes klinika, ki jo najdete v Vodnem mestu Atlantis, praznovala svoj 5. rojstni dan. V petih letih delovanja se je klinika dodobra uveljavila na področju klinične obravnave telesa in postala prepoznana kot prostor, kjer vam strokovnjaki pomagajo, da kar najbolj sistematično pristopite k vadbi, prilagojeni potrebam sodobnega človeka. Sodelujejo s številnimi strokovnjaki sorodnih vsebin, ki vam, nudijo vrhunske storitve na področju fizioterapije, ortopedije, psihologije in prehranske terapije. Fitnes klinika je tudi soustanovitelj programa Aktiven dan, ki skrbi za strokovno vodeno telesno aktivnost najšibkejše populacije, starostnikov 80+, v 8 Deosovih centrih za starejše po Sloveniji. Ker jih oblikuje visoka strokovnost, jim zaupa tudi Fakulteta za šport, ki je prepoznala okolje klinike kot odlično priložnost za prakso študentov dodiplomskega in magistrskega študija kineziologije.

Če torej iščete prostor, kjer vas bodo pri vadbi usmerjali strokovnjaki, kjer boste trenirali v manjših skupinah z individualnim pristopom in kjer vas bodo spomnili, da je v telesu okoli 640 mišic – in da na smemo pozabiti na čisto nobeno, potem preverite, kaj vse ponuja Fitnes klinika.