Predstavitev

Oznake:

Vitapurjevo vodilo je strast do boljšega bivanja. Pri kakovosti ne sprejemajo kompromisov, saj je njihovo poslanstvo razvoj izdelkov, ki ljudem dvigujejo kakovost življenja. Z lastnimi blagovnimi znamkami želijo kupcem ponuditi le najboljše: Vitapur, Hitex, Svilanit, Rosmarino, 4kiddo, Scandinavia in NES so blagovne znamke, ki predstavljajo sinonim za kakovost ter široko izbiro izdelkov za spanje, dom in prosti čas.

  • Znamki Vitapur in Hitex zagotavljata boljše udobje v spalnici. V ponudbi najdete vzglavnike, odeje, posteljnino, ležišča, letvena dna, nadvložke, zaščite za ležišča…
  • Z znamko Rosmarino vpeljujejo premium standard pri pripravi zdravih in okusnih obrokov. Rosmarino v vašo kuhinjo prinaša vrhunsko posodo, nože, zajemalke, kuhalnice, deske za rezanje, pekače, strgala, blenderje, posode za shranjevanje in ostale kuhinjske pripomočke, široko žar ponudbo… 
  • Pod njihovim okriljem raste tudi priznana blagovna znamka Svilanit, ki ponuja vrhunski kuhinjski in kopalniški tekstil. V ponudbi imajo brisače, kopalni plašči, kuhinjske krpe in predpasniki.V ponudbi za dom najdete dekorativne odeje in vzglavnike, kakovostne pripomočke za čiščenje Kvikk, nogavice, copate in potovalni program kovčkov in nahrbtnikov Scandinavia ter NES.
  • Poskrbeli so tudi za izbrano ponudbo otroških izdelkov. Ponujajo vse za spalno udobje najmlajših, razvijajo pa tudi igrače blagovne znamke 4kiddo, ki obsega kocke za sestavljanje in plišaste igrače.

Vitapur trgovina

Kategorije: