Predstavitev

Oznake:

V BTC Cityju, mestu nakupov in zabave, je Kristalna palača, ikona sodobnosti, ki v sebi skriva edinstven prostor – Finplac! Prostor, ki ni le naš, ampak je lahko tudi vaš. Kako? Preprosto!

Finplac je namenjen združevanju različnih vsebin, izvedbi delavnic, seminarjev. In tukaj pridete na vrsto vi! Vaš dogodek si zasluži največje udobje in v Finplau vam zagotavljamo prav to. V 1. nadstropju Kristalne palače je nov in sodoben prostor, ki čaka na vas in vaše goste. Danes samo vsebina ni dovolj, vaši gostje pričakujejo več in zato smo za vas pripravili prostor po vaši meri, ki je sodobno zasnovan. Mi pa vam nudimo tudi sprejem gostov in možnost pogostitve. Prostor je tako več kot odličen za vaše formalne in neformalne dogodke. Za več informacij o najemu prostora obiščite našo spletno stran

Sicer pa v Finplacu lahko vsakdo najde kaj zase, saj predstavlja fino svetovalnico, v kateri se boste skupaj z nami naučili reševati svoje finančne izzive. V mini knjižnici za maksi uspehe bo vaše učenje o denarju postalo užitek. Obenem organiziramo in gostimo zanimive izobraževalne delavnice, ki vam pomagajo rasti na vseh življenjskih področjih in je prostor za fino druženje – kjer boste spoznali nove ljudi in zasnovali nove priložnosti.

Kategorije: