Predstavitev

Oznake:

Zavod AAMI je ustanovljen z namenom, da pomaga različnim ustvarjalcem, da se predstavljajo trgu. Nudi jim prostore za razstavljanje, promocijo in prodajo del. Sestavni del našega delovanja je ozaveščanje in izobraževanje širše javnosti o umetnosti. Sestavljeni smo iz več tisoč kvadratnih metrov razstavnih površin, ki se nahajajo v Kristalni palači, na večih lokacijah v BTC Ljubljana, v stavbi Situla in v Mostecu. V teh prostorih imamo galerije, prodajne salone, pisarne in druge dejavnosti. Ponujamo grafično oblikovanje, izdelavo spletnih strani, fotografiranje, cenitve in prodajo umetnin, prodajo starin, svetovanje pri nakupu umetniških del, možnost prostorov za dogodke, prezentacije in oglaševanje, možnost kreativnega snovanja celostne podobe podjetij, izpeljavo dogodkov, notranje oblikovanje, poslovna darila, tisk... Vsaka zgodba o umetnosti nastane iz misli. Vsaka vizija pa nastane iz ambicij. Naša vizija je postati vodilna organizacija za razvoj in sistematizacijo kulture v svetu. Prepričani smo, da v družbi lahko izvajamo spremembe z razvojem kulture.

V Salvadorjevem klubu Zavoda AAMI so zbrani vsi umetniki in ustvarjalci, ki so predstavljeni v zavodu. 
Člani so sestavljeni iz finančnih podpornikov, ki neposredno ne sodelujejo z zavodom, ljudi ki verjamejo v vizijo zavoda in moč zastavljenega koncepta ter vsi, ki jim je ideja zavoda blizu in so ljubitelji kulture, se udeležujejo raznih izobraževanj in dogodkov.

Avtorji, ki razstavljajo, so: Anže Korenjak, Nuša Smolič, Miha Murn, Lenka Vymolova, Dorian Spanzel, Luka Širok, Valerii Startsev, Jur Samec, Milan Ketiš, Dare Birsa, Polona Drobnič, Lara Reichman, Leonida Justinek, Aleš Hočevar, Martina Marenčič, Gregor Žitko, Lili Garbajs, Luka Ritonja, Milena Šimunič …

 

Kategorije: