Predstavitev

Ustvarite dom iz svojega stanovanja

Ko želite dobro spati, udobno bivati in se veseliti barvitega vsakdana, opremite svoj dom s tekstilnimi izdelki Odeja. Naša izredno bogata ponudba obsega vrhunske odeje, vzglavnike, nadvložke in posteljnino, ki ustvarjajo čudovito spalno klimo in prispevajo k zdravemu spanju. Obenem ponujamo tudi trendovske dodatke za dom, ki ustvarjajo prijeten izgled in udobje v vašem domu.

Uživajte v udobju, izdelanem prav za vas

Vsak Odejin izdelek je čaroben preplet skrbno izbranih materialov, premišljenega oblikovanja in natančne izdelave, ki odraža našo ljubezen do podrobnosti.

Naša ponudba je zelo raznolika in nam omogoča, da zadovoljimo vsa pričakovanja. Poleg klasične posteljne opreme ponujamo še:

  • ODEJA MEDICAL: posteljna oprema za ljudi z alergijami in astmo
  • ODEJA NATUR: posteljna oprema iz vrhunskih in certificiranih naravnih materialov: ajda, bambus, bombaž, kamelja dlaka, lan, ovčja volna, perje in puh.
  • ODEJA ORGANIC: posteljna oprema iz 100% organskega bombaža in 100% organske merino volne
  • ODEJA DESIGN: unikatne kolekcije satenaste posteljnine, ki so delo priznanih tekstilnih oblikovalcev
  • ODEJA MINI: posteljna oprema ter dodatki namenjeni spanju in udobju otrok

Odeja – ena najuglednejših slovenskih blagovnih znamk

Odeja je ena najuglednejši slovenskih blagovnih znamk. Že od leta 1932 razvijamo in izdelujemo izdelke, ki slovijo po svoji visoki kvaliteti, unikatnemu oblikovanju, dolgi življenjski dobi in izjemni uporabnosti. Zaposleni v Odeji smo povezan in predan kolektiv, ki dobro spi šele, ko vi dobro spite. Opremite svoj dom z Odejo in spoznajte popolno udobje.

Odeja

Ponujamo blagovne znamke: