Predstavitev
 • Samopostrežna avtopralnica BTC City Murska Sobota

  Podatki o trgovini
  zapri

  Trgovina:

  Samopostrežna avtopralnica BTC City Murska Sobota

  Kraj:

  BTC City M. Sobota

  Lokacija na zemljevidu

  Delovni čas
  zapri

  Delovni čas:

  pon: 00:00 - 24:00

  tor: 00:00 - 24:00

  sre: 00:00 - 24:00

  čet: 00:00 - 24:00

  pet: 00:00 - 24:00

  sob: 00:00 - 24:00

  ned: 00:00 - 24:00

Samopostrežna avtopralnica v BTC City Murska Sobota je zasnovana na okolju prijazni tehnologiji slowash. Takšne avtopralnice so po svetu, kjer se je ekološka zavest prebudila že davno, že dolgo v uporabi. In imamo jo tudi v Murski Soboti.

Samopostrežna avtopralnica je prirejena za pranje avtomobilov, motorjev, koles in kombiniranih vozil, ki ne presegajo višine 2,60 m. V njej se uporabljajo biorazgradljivi  in ekološki detergenti, za ostalo poskrbi biološka čistilna naprava na način, da s pranjem svojega avtomobila dodatno ne obremenjujete okolja.

Prednosti, ki jih ponuja samopostrežna avtopralnica v primerjavi z drugimi, je veliko. Gre za enostavno in hitro pranje avtomobila, ki je tudi cenovno ugodno. Uporabljajo se žetoni, za katere boste po trenutnem ceniku odšteli le 0,50 € (za žeton).

Avtopralnica omogoča celotno pranje vozila, pri katerem se uporabljajo večstopenjski programi:

predpranje, šamponiranje,

pranje s toplo vodo,

voskanje,

izpiranje z mehko vodo.

Zgoraj omenjene programe lahko izbirate poljubno, tako da se za način pranja vozila odločate sami. To pomeni, da lahko uporabite samo tisti program, ki vam ustreza glede na stopnjo umazanije in namen pranja. V poletnem času se tako lahko odločite le za izpiranje insektov, v zimskem pa za izpiranje soli z vozila.

Samopostrežna avtopralnica v BTC Cityju pa ni prijazna samo do okolja, temveč tudi do vašega jeklenega konjička. Pri pranju ne potrebujete krtače, spužve ali podobnih pripomočkov. Ob uporabi programa »izpiranje z mehko vodo« vam ni potrebno brisati vozila, ker sistem poskrbi, da se prisotnost vodnega kamna zmanjša na minimum.

Strokovnjaki priporočajo, da se kompletnega pranja vozila lotite vsaj enkrat na štirinajst dni, saj mu s tem zagotovite boljšo zaščito in daljšo življenjsko dobo. Ob tem pa je pomembna tudi urejenost notranjosti avtomobila. V samopostrežni avtopralnici je poskrbljeno tudi za to.

Poleg vseh naštetih prednosti avtopralnica v BTC City Murska Sobota ponuja še eno, nič manj pomembno – odpiralni čas. Svoj avtomobil lahko operete kadar koli, saj je avtopralnica odprta NONSTOP.

Preizkusite tehnologijo in poskrbite za dobro vzdrževanje svojega jeklenega konjička.

Kategorije: