Predstavitev

Libero plesni center združuje kolektiv, plesne strokovnjake, ki so posvetili ne samo svoj prosti čas, ampak celo življenje plesnemu ustvarjanju in sedaj svoje bogate izkušnje prenašajo na mlajše generacije.

V našem plesnem centru nudimo plesno znanje za vse generacije, od najmlajših do najstarejših. Različne plesne zvrsti kot so: balet, jazz balet, modern, contemporary, hip hop, street jazz, popping, break dance, orient ter številne druge smo združili pod eno streho, kjer nudimo popolno plesno izobrazbo vsakemu posamezniku.

Za vse, ki želijo plesati le rekreativno smo pripravili programe skupinske vadbe, kot so latino jam, zumba, plesna rekreacija in družabni plesi.

Smo pravi naslov:

  • za nepozabno rojstnodnevno zabavo vašega otroka
  • za organizacijo manjših predavanj ter seminarjev
  • za najem dvorane za interna srečanja
  • za izvedbo plesnega nastopa ali animacije za vašo prireditev
  • če potrebujete nekoga, da vas nauči zavrteti vašo bodočo nevesto, vam z veseljem pripravimo koreografijo in plesni program za vaš dan
V času vikendov ter počitnic vašim otrokom nudimo varstvo in izvajamo ustvarjalne delavnice, kjer se naučijo veliko novih spretnosti in se zabavajo, medtem ko vi v miru opravljate nakupe ter obveznosti.

Kategorije: