Predstavitev

Potapljaški center Atlantis je druga blagovna znamka podjetja Mikstri d.o.o. Z ustanovitvijo potapljaškega centra v Vodnem mestu Atlantis je tako podjetje doseglo dolgoletni cilj na področju potapljanja.

Pri nas so dobrodošli prav vsi. S pogostimi organiziranimi predstavitvenimi dnevi bomo poskrbeli za pestro dogajanje v centru ter omogočali prav vam, zveste stranke, da se spoznate in poučite o novostih pri razvoju opreme. Spoznavali pa vas bomo tudi z drugimi atraktivnimi podvodnimi športi kot je Apnea, podvodni ribolov, podvodna fotografija…

Ponujamo:

  • plavalno opremo za začetnike, rekreativce in profesionalce
  • potapljaško opremo vrhunskih blagovnih znamk - široka ponudba za prav vsakogar
  • tečaje in izobraževanja

Tečaji in zobraževanja

V našem potapljaškem centru tečaji ter ostali izobraževalni program potekajo čez celo leto. Zaradi odličnih pogojev izvajanja tečajev – Vodno mesto Atlantis, se naši tečaji raztezajo tudi v pozno jesenski ter zimski čas.

Izobraževanja izvajamo po programu najbolj razširjene izobraževalne organizacije na svetu PADI. Smo ponosni član te organizacije in konstano skrbimo za ohranjanje odličnosti ter strokovnosti naših potapljaških programov:

Otroške delavnice in tečaji od 5. leta dalje:

  • Šnorkljanje in AWARE delavnica – zabavno z koristnim. Spoznavanje podvodnega sveta, ribice v Jadranu, problem onesnaževanja morja...
  • Mehurčkar oz. Bublemaker – v popolni potapljaški opremi se otroci (nad 8 let) podajo zanimivi dogodiščini naproti v kontroliranem, varnem okolju

Za otroke od 10. leta dalje in odrasle

  • Discover Scuba – spoznaj potapljanje – vsako soboto med 09.00 in 15.00 uro le 5,00 eur. Če niste prepričani, da je potapljanje šport za vas – pridite in poizkusite.
  • OWD – začetni tečaj
  • AOWD – nadaljevalni tečaj
  • RESCUE DIVER – potapljač reševalec

GO PRO – postani PRO

Potapljaški center Atlantis spodbuja vse, ki si želijo postati PRO v potapljaškem svetu, postati del PADI organizacije, ki ponuja delo Divemastrom, Asistant Inštruktorjem in Inštruktorjem po Dive centrih po celem svetu.

Začnete pri nas, si naberete dragocenih izkušenj in prepotujete svet med tem ko opravljate najlepšo službo na svetu!

Za mlade starše in bodoče starše

EFR delavnice – delavnice za starše malih otrok, dojenčkov in bodočih staršev na keterih se podrobneje spoznate z prvo pomočjo prilagojeno otrokom. Koristne delavnice, ki jih lahko obiskujete med tem ko vaš otrok obiskuje plavalni tečaj.

Delavnice potekajo po predhodnem dogovoru.

Kategorije: