Dogodek

Neisha - Neko drugo tisočletje

Termin: 15.11.2018, pričetek: 20:00, SiTi Teater BTC , Ljubljana

Neisha je odlična glasbenica, ki odrske deske solo kariere brusi že 13 let, vse od nastanka njenega izrednega CD prvenca Neisha. Sledila so leta, ki so prinesla še veliko dobre glasbe in mnogih mednarodnih sodelovanj z glasbenimi velikani iz regije (Vlatko Stefanovski, Vlado Kreslin, Gibboni, Massimo, Vlado Kreslin, Zoran Predin, Slovenska filharmonija, Simfonični orkester in Big Band RTV Slovenija, Tokac, Kornelije Kovač...).

Neishin zadnji album se imenuje Vrhovi in je postregel s kopico čudovitih skladb (Vrhovi, Bežim, Prihaja maj..), ki osvajajo vrhove glasbenih lestvic. Skladba Vrhovi je bila med najbolj predvajanimi skladbami na radijskih valovih leta 2017. 

Neisha se je z leti razvila v odlično glasbeno ustvarjalko in performerko, ki obvlada oder, predvsem pa se najbolj posveti dinamiki, virtuoznosti in dialogu s svojo cenjeno publiko.

Pripravite se na večer odličnega muziciranja, petja in doživete izvedbe, ki vam bo zlezla pod kožo. Neishini koncerti so energični, zabavni, a obenem senzibilni,  z veliko mero samoizpovedi, torej ravno taki kot je Neisha sama - nekonvencionalna in neposredna. Nastopila bo ob spremljavi odličnih glasbenikov: Vid Žgajner - bobni, Miha Koren - bas, Luka Ivanovič - kitara, Mitja Novak - kitara.  

Termin: 15.11.2018, pričetek: 20:00, SiTi Teater BTC , Ljubljana