Dogodek

Raiven: REM

Termin: 21.03.2019, pričetek: 20:00, SiTi Teater BTC , Ljubljana

Raiven predstavlja REM

Širni ocean, Kralj Babilona, 13, Ledenik in KAOS so skladbe, katerih skupni imenovalec je REM. Pripravite se na potovanje z Raiven v svet udarnih basov, synthov in raziskovanje temnejše strani elektropopa. Vse to ob naraciji, ki bo poslušalca skozi glasbo privedla do tega, da se mu bodo ob tem prikazovale žive slike - tako kot v najbolj doživetih sanjah.

REM je naslednik prvenca Magenta, za katerega je Raiven lani prejela strokovno glasbeno nagrado zlata piščal za album leta. Nato pa je pevka in harfistka odpotovala v London, kjer so v studiu Metropolis začeli nastajati orisi nove EP-plošča. Rezultat je pet skladb, ki simbolizirajo pet faz spanja in s katerimi Raiven zapušča igro na varni strani igrišča.

Raiven bo svoje "zvočne sanje" na odrih predstavljala ob spremljavi DJ-seta ter violinista Luke Beljana in violončelista Žana Beljana. Hkrati pa ostajajo ogrodje njenega repertoarja skladbe, kot so Sijaj, Jadra, Črno bel, Zažarim, Nov planet, Daleč stran, Nisem kriva ..., ki v živo dobijo novo − elektronsko-godalno − dimenzijo.

Termin: 21.03.2019, pričetek: 20:00, SiTi Teater BTC , Ljubljana