Novice

Šolska kolekcija Luka Dončić – ekskluzivno v Office&More

Objavljeno: 10.07.2019

Office&More (Ljubljana, Dvorana A osrednji del)

Logo

Papirnica Office&More s ponosom predstavlja obraz svoje letošnje šolske kolekcije – Luko Dončića.

Šolska kolekcija Luka Dončić – ekskluzivno v Office&More

Luka Dončić, neverjetni košarkarski talent, najboljši novinec v ligi NBA za leto 2019 in slovenski zlati reprezentant, je fant, ki ga pozna ves svet, zagotovo pa ima najbolj goreče občudovalce v svoji domači Sloveniji. Vsi tisti, ki so morda dvomili v njegov uspeh v ligi NBA, so se morali že po njegovih prvih tekmah močno ugrizniti v jezik. Z lahkotnostjo igre in s pristnim veseljem ob vsakem zadetem košu ali odlično izvedeni akciji si namreč iz dneva v dan pridobiva vse večji krog občudovalcev tudi med strokovnjaki tega športa in postaja vzornik, kakršnega Slovenija med športniki najverjetneje še ni imela.

S svojo podobo in blagovno znamko LD7 se Luka Dončić zdaj predstavlja na šolski kolekciji, ki so jo oblikovali v podjetju Acron, d.o.o, na prodaj pa je ekskluzivno v papirnicah Office&More in galanterijah Bags&More ter v spletni trgovini Office&More.

Kolekcija zajema popoln nabor šolskih potrebščin, ki jih vsakodnevno uporabljajo vsi šolarji ali dijaki: raznovrstne šolske torbe, tako za prvošolce kot najstnike in tudi študente, športne torbe, različne peresnice, mape, zvezke, risalne bloke, nalepke, denarnice, pisala in ostale drobnarije, ki jih potrebuje vsak šolar. Zaradi bogate bere dizajnov in motivov nahrbtnikov, med njimi tudi monokromatskih, bo kolekcija zagotovo prepričala tudi odrasle oboževalce. Kolekcijo krasi Lukova podoba, logotip njegove znamke LD7 in njegov podpis. Če ste zvesti navijač Luke Dončića, pohitite v papirnico Office&More v Dvorani A v  BTC Cityju, kjer je že na voljo skoraj celotna kolekcija, nekaj izdelkov pa na police prihaja sredi poletja. 

Luka Dončić o tem, kako je biti vzornik …

Luka, ste velik vzornik tako slovenskim otrokom kot zagotovo še veliko večjemu občinstvu v ZDA in po svetu. Kakšni so občutki, ko se zaveste, da se po vas zgledujejo in vas občudujejo tako velike množice? Biti idol je tudi neke vrste odgovornost ...

Luka Dončić: „Občutek je čudovit. Kot otrok si nikoli nisem predstavljal, da bi lahko bil tudi sam tako velik vzor in motivacija mnogim ljudem, vse od otrok do odraslih. Prav imate. To, da si vzornik, je res velika odgovornost, še posebno, ker je med tistimi, ki me spremljajo in se po meni zgledujejo, veliko mladih. Biti dober zgled za naslednje generacije ni tako preprosto delo.“

Odkrijte celotno kolekcijo >>> Luka Dončić LD7.