Novice

Izberite prava sončna očala za letošnje poletje

Objavljeno: 08.07.2019

Optika Clarus (Ljubljana, Dvorana 4 sever) Optika Clarus (M. Sobota, BTC pritličje)

Logo

V Optiki Clarus so nam postregli z odgovori na tri najpogostejša vprašanja pri nakupu sončnih očal.

So sončna očala vaš najljubši modni dodatek, vendar niste prepričani, kakšna očala izbrati za to poletje? Zakaj je pomembno, da sončna očala kupimo v optiki? Kakšna očala izbrati za najmlajše? Odgovore na vsa vprašanja smo dobili v Optiki Clarus.

Kako izbrati prava očala zase?

V Optiki Clarus vam bodo strokovnjaki – optiki z veseljem pomagali pri pravi izbiri sončnih očal. Pomembno je, da vam sončna očala služijo kot zaščita vaših oči pred nevarnimi UV žarki, so usklajena z vašim življenjskim stilom in seveda da so vam všeč ter so udobna. Le tako jih boste z veseljem nosili vsak dan. 

Zakaj bi sončna očala kupili v optiki?

Ste se tudi vi kdaj vprašali, zakaj bi kupili sončna očala v optiki, ko pa jih lahko dobite ceneje na vsakem vogalu? Odgovor je v kakovosti okvirjev za očala in steklih. Pogosto se dogaja, da pri cenenih sončnih očalih, ob dolgotrajni izpostavljenosti močnemu soncu, barva na okvirjih enostavno odstopi. Teh skrbi pri kakovostnih sončnih očalih ni, saj so pri izdelavi uporabljeni kvalitetni, trpežni in obstojni materiali. Dodajmo temu še dejstvo, da pri sončnih očalih priznanih blagovnih znamk, zraven dobite še certifikat o skladnosti in pa seveda tudi polno podporo, ko se srečate s popravili in rezervnimi deli. 

Kako poskrbeti za zaščito oči otrok?

Kakovostna sončna očala so zelo pomembna tudi za otroke. Otroško oko je še v razvoju, zato je veliko bolj občutljivo na UV svetlobo in pomembno je, da jih primerno zaščitimo. Tukaj pridejo v poštev le kakovostna sončna očala kupljena pri optiku, saj vam lahko nudi zagotovilo, da ste vašemu otroku kupili primerna očala.

Ujemite vaša najljubša sončna očala še ceneje!

V Optikah Clarus v BTC Cityju Ljubljana in Murska Sobota do konca julija poteka tudi razprodaja sončnih očal. Cene vseh sončnih očal so znižali kar do 40 %, ob nakupu pa prejmete še certifikat o izvoru in pristnosti izdelka, s katerim vam zagotavljajo, da ste kupili originalna in visoko kakovostna sončna očala.

>> Več o razprodaji