Novice

Podarite šolske potrebščine in pomagajte

Objavljeno: 08.07.2019

Info točka (Ljubljana, Dvorana A jug)

Logo

Družba BTC se že tretje leto pridružuje poletni dobrodelni akciji #podarizvezek, katere cilj je zbiranje šolskih potrebščin za pomurske otroke iz socialno ogroženih družin.

Pobudnika akcije, ki jo koordinira Lokalna razvojna fundacija za Pomurje, sta Zavod za pomoč dijakom ranljivih socialnih skupin in Dobrodelno društvo Pomagajmo odprtih src.

Družba BTC v okviru dobrodelnega projekta #podarizvezek omogoča zbiranje novih šolskih potrebščin s strani darovalcev, in sicer na zbirnem mestu v Infotočki v Dvorani A v BTC Cityju Ljubljana.

Vsi ljudje dobre volje, ki želite pomagati z donacijo šolskih potrebščin, lahko le-te prinesete v BTC City Ljubljana do konca avgusta od ponedeljka do sobote med 9. in 20. uro. Organizatorji zbirajo potrebščine tudi na številnih drugih zbirnih točkah, ki so sproti objavljene na uradni strani projekta na družbenem omrežju Facebook: Podari zvezek.

Kaj zbiramo?

Pisalni pribor (svinčniki, flomastri, tehnični svinčniki, kemični svinčniki, nalivna pisala), likovni material (voščenke, vodene barvice, tempere, barvice, bloki, čopiči), lepila in selotejpi, zvezki in mape, tehnični in geometrijski pribor (ravnila, šestila), šolske torbe, nahrbtniki, torbe za copate, šolski copati, peresnice, kalkulatorji in drugo.