Novice

Fitnes vadba z dodano vrednostjo

[Arhiv]

Objavljeno: 08.04.2019

Millenium, športni center (Ljubljana, Millenium)

Logo

Pomlad je tudi čas, ko se v želji po privlačni poletni postavi mnogi prvič odločijo za obisk fitnes centra.

Fitnes vadba z dodano vrednostjo

V ŠC Millenium, kjer se ponašajo s celostnim pristopom do vadečega, vam že ob prvem obisku podarijo brezplačno uvodno uro s trenerjem*, da pa bo zadreg takrat kar najmanj, so v ŠC Millenium za vas zbrali nekaj uporabnih nasvetov.

Kaj potrebujem za vadbo v fitnesu?

Oblačila za fitnes vadbo zagotovo sodijo med najcenejša, če le ne prisegate na drage blagovne znamke. Odločitev za kratka ali dolga, oprijeta ali ohlapna oblačila je seveda vaša, pazite le, da bodo ta vpojna in zračna. Pri izbiri obutve pa naj velja, da je najbolje izbrati superge za fitnes ali tek, ki se dobro oprijemajo stopal.

Med obvezna fitnes »rekvizita« spadata tudi bidon (plastenka ali steklenička), v katerega si boste natočili filtrirano vodo, ki je v fitnesu vedno na voljo, in brisača; z vodo boste poskrbeli za hidracijo, z brisačo pa preprečili neposreden stik s površinami, na katerih je pred vami vadil nekdo drug.

Določitev cilja

Da bo vadba uspešna, si še pred prvim obiskom fitnesa zastavite jasne in realne cilje. Želite povečati mišično maso ali le izgubiti nekaj kilogramov? Morda želite za določene športne aktivnosti le okrepiti posamezne mišične skupine in ojačati sklepe, morda le okrevati po poškodbi? Zastavite si specifične, zahtevne, a realno dosegljive cilje. Le tako boste skupaj s trenerjem lahko pripravili ustrezen, predvsem pa učinkovit vadbeni načrt.

Prvi obisk

Ob prvem obisku fitnesa vam v ŠC Millenium podarijo brezplačen predstavitveni trening. Svoje želje in cilje zaupajte strokovno usposobljenim fitnes trenerjem in kineziologom, diplomantom Fakultete za šport, ki vas bodo seznanili z vsem, kar morate vedeti, da bo vadba v fitnesu potekala nemoteno, varno, predvsem pa učinkovito. Pravilno izvedbo vaj vam bodo tudi praktično prikazali in vas opozorili na najpogostejše napake.

Kako naprej?

Odločitev, kako naprej, je seveda vaša. Fitnes lahko obiskujete samostojno (in če pri vadbi potrebujete pomoč, lahko za nasvet vedno povprašate prisotnega trenerja), skupaj s trenerjem lahko glede na vaše želje in cilje izdelata individualni program vadbe ali pa se dogovorita za osebno trenerstvo. Napredek vadbe lahko člani brezplačno spremljajo na analizatorju telesne sestave, saj vemo, da izgubljeni ali pridobljeni kilogrami ne odražajo dejanskega stanja.

Razlogov za prvi obisk fitnes vadbe v ŠC Millenium je torej dovolj, na vas pa je, da ne odlašate in se že jutri pridružite vadečim v ŠC Millenium.

* Potrebna je rezervacija termina na tel. št. 01/585 15 00.