Novice

Pet nasvetov za udoben in ugoden začetek leta

[Arhiv]

Objavljeno: 10.01.2019

Vitapur-Hitex (Ljubljana, Dvorana A sever) Vitapur (M. Sobota, BTC 1. nadstropje) Vitapur (Ljubljana, Dvorana A sever)

Logo

V Vitapurju so se začeli veliki sezonski popusti do 70%! Preveri nasvete, kako udobno preživeti lepe zimske dni, ki so pred nami.

Čas po novem letu je tudi čas zaobljub in drobnih sprememb. Če želite v svoje življenje vnesti več gibanja, se bolj zdravo prehranjevati, ali ste si obljubili, da si boste vzeli več časa zase, preberite 5 nasvetov, kako lahko to storite hitreje in bolj ugodno!

Naspani in spočiti v novem letu

Ste vedeli, da prespite kar tretjino svojega življenja? Da se po jutru dan pozna, pa je ljudska modrost, katere resničnost smo že vsi občutili na lastni koži. Zato naj vam v novem letu ne krati spanca slabo izbrano ali dotrajano ležišče. Če bo v tem letu vaše ležišče dopolnilo 10 let, ga zamenjajte. Izbirate lahko med odličnimi 7-conskimi ležišči iz lateksa, pene in žepkastih vzmeti, ki bodo pravilno podprla vašo hrbtenico. Na dobrem jogiju si boste nabrali novih moči za izzive prihajajočega leta!

Vitapurjev nasvet: Največja izbira ležišč Hitex zdaj do 50% ceneje.

Poceni preobrazba spalnice in otroške sobe

Včasih potrebujemo le malo spremembe v našem domu. Z malimi spremembami osvežimo prostor in se v njem spet boljše počutimo. Z novim vzglavnikom in odejo iz najmodernejših materialov, ki so primerni za zimske temperature, poskrbite za higieno spalnega okolja. Z novo posteljnino pa vnesete v prostor barve in vzorce po najnovejših trendih. V urejeni spalnici se boste bolje počutili!

Vitapurjev nasvet: Za kakovosten spanec dobite odeje, vzglavnike in posteljnino do 60% ceneje. Izdelki za spalno udobje vaših najmlajše so na voljo do 70% ceneje. >>Več

Po novem letu obvezno na potovanje

Najboljši čas za popotovanje v tople kraje je začetek leta. Sezona se še ni začela, cene so nižje, izognete se gneči, obenem pa pobegnete nizkim temperaturam in se premaknete v bolj zmerno podnebje. Ali pa se odpravite na zasnežene strmine in se odklopite od vrveža vsakdanjih obveznosti! Ob pobegu na lepše izberite kakovostne potovalne kovčke s trdo zunanjostjo, ki imajo dovolj predalov za organizacijo nujnih pripomočkov na oddihu v tujini.

Vitapurjev nasvet: Nove modele kovčkov Scandinavia zdaj dobite 50% ceneje, ponujamo pa tudi ugodne izdelke NES za aktivno preživljanje prostega časa. >>Več

Vzemite si čas zase

Brez dela ni jela, a tudi brez počitka ni užitka! Za svoje zdravje si morate včasih vzeti čas zase in se prepustiti trenutku. Za to pa ne potrebujete niti veliko denarja, saj si lahko oddih pričarate kar v zavetju svojega doma. Večer preživite sami s seboj! Po osvežilni kopeli se ogrnite v mehak kopalni plašči, in se z najljubšo knjigo ali TV oddajo zavijte v toplo dekorativno odejo. Prižgite še dišečo svečko in malo polenarite. Po napornih praznikih ste si zaslužili!

Vitapurjev nasvet: Kopalniške brisače in kopalni plašči Svilanit 40% ceneje, vsi dekorativni vzglavniki samo 7,00 EUR. >>Več

Zdravo kuhanje za zdrav življenjski slog

Kdor dobro je, se tudi bolje počuti. Načrtovanje zdrave prehrane je lahko tako zelo ambiciozen cilj, da nam po začetnem tednu hitro zmanjka zaleta. Kot šprinterji na maratonu. Zato si raje zastavite manjše uresničljive cilje in napredujte postopno, saj imate celo leto časa, da spremenite slabe navade. Začnite s kuhanjem z manj maščobami, redno si pripravite zajtrk ali pa iz prehrane črtajte hitro prehrano in sladke pijače. Tako boste postopoma odkrili, katera hrana je najboljša za vas in kako s prehranjevanjem izboljšati svoje počutje.

Vitapurjev nasvet: Posoda Rosmarino z vrhunskimi premazi za kuhanje z manj maščobami zdaj 40% ceneje, kuhinjski pripomočki Rosmarino do 70% ceneje in pekači Rosmarino 50% ceneje. >>Več