Novice

Prvi salon permanentnega podaljševanja trepalnic LashBox LA v Kristalni palači

[Arhiv]

Objavljeno: 24.09.2018

Oznake:

LashBox LA Slovenija (Ljubljana, Kristalna Palača)

Logo

Naravnost iz vročega Los Angelesa je k nam prišla odlična svetovna novost, ki navdušuje predvsem predstavnice nežnejšega spola.

Slovenski trg je na področju permanentnega podaljševanja trepalnic bogatejši za prvo blagovno znamko v Sloveniji, ki svojim strankam ponuja tudi kašmir kolekcijo permanentnih trepalnic – LashBox LA.

V LashBox LA Slovenija verjamemo, da si sleherna ženska zasluži biti urejena in se počutiti lepa ne glede na vse pomembne vloge, ki jih igra v življenju. Permanentno podaljševanje trepalnic nam omogoča, da ženskam podarimo iskren občutek, da so lepe v vsakem trenutku in s tem tudi neustavljive v vsakodnevnih izzivih.

Paradni konj naše ponudbe so permanentne trepalnice kašmir kolekcije v velikosti 0,03 mmso tanjše kot vaši lasje, izredno lahke, mehke kot peresce in ne obtežijo naravnih trepalnic. Zato so take trepalnice primerne tako za dame, ki imajo naravne trepalnice zelo tanke, kot tudi za tiste, ki si vedno

želijo še več volumna. V ZDA je LashBox LA v tovrstni ponudbi oral ledino, kar nam je resnično v ponos. 

Vrata prvemu salonu LashBox LA odpiramo 1. oktobra v Nakupovalni galeriji Kristalne palače. Stranke lahko izbirate izbirate med različnimi tehnikami podaljševanja trepalnic: 1:1, ruskim volumnom in za tiste res drzne – mega volumen.  LashBox LA je namreč tehniko mega volumen razvil in izpopolnil, s čimer je stilistkam in strankam po vsem svetu spremenil pogled na podaljšane trepalnice.

Pri LashBox Los Angeles uporabljamo posebno tehniko permanentnega podaljševanja trepalnic – tehniko cvetličnega šopka, ki smo jo v celoti razvili v okviru naše blagovne znamke, temelji pa na posebni razporeditvi podaljšanih trepalnic okoli naravnih trepalnic v obliki cvetličnega šopka. Tehnika je tako revolucionarna zato, ker šopek trepalnic pokrije širše področje oči kot pri ostalih tehnikah. Stilistke so zaradi te tehnike hitrejše, stranke pa bolj zadovoljne. Ko naravna trepalnica odpade in z njo permanentne trepalnice, to stranke ne boste opazile v taki meri, kot pri ostalih tehnikah, saj to mesto prekrijejo sosednje trepalnice. 

Izrednega pomena je, da tako kot ostale dele telesa, tudi trepalnice negujemo in skrbimo za njih. Tako imamo v naši ponudbi poseben šampon Bubble Lash, ki poskrbi za negovane in čiste trepalnice.

Velik poudarek namenjamo uporabi kakovostnih materialov in nenehnemu izobraževanju stilistk. V ta namen novembra odpiramo tudi akademijo podaljševanja trepalnic, kjer se stilistke učijo o novih tehnikah, varni uporabi in pomembnosti izobraževanja. Vsi izdelki, ki so na voljo v naši ponudbi, so veganski in niso preizkušeni na živalih.

Sledite nam na naših družbenih omrežjih Facebook in Instagram. Za več informacij pa obiščite našo spletno stran.

Ne spreglejte: V mesecu oktobru vsem strankam ponujamo 10% popust na vsa podaljševanja trepalnic v salonu LashBox LA v Nakupovalni galeriji Kristalne palače.