Novice

Do 30% popusti za okna Jelovica – še do 15.7.2018

[Arhiv]

Objavljeno: 06.07.2018

Jelovica Okna (Ljubljana, Dvorana 3 osrednji del)

Logo

Izberite prav. Izberite Jelovico. Eko lesena okna 30% ceneje – samo še do 15. julija! Ne spreglejte najboljše priložnosti za nakup lesenih in les-alu oken Jelovica. Preverite tudi popuste za ostale linije oken Jelovica.

Izberite prav. Izberite lesena okna iz Jelovice. Zamenjajte stara energetsko potratna okna z novimi energijsko varčnimi lesenimi okni! Z zamenjavo vaših starih oken boste privarčevali pri ogrevanju in hlajenju vašega stanovanja, pa tudi vaše bivanje bo veliko prijetnejše.

Obiščite nas v prodajnem centru Jelovica v dvorani 3. Predstavili vam bomo naša lesena in les-alu okna in razložili, kakšne so prednosti lesenih oken. Za vas smo pripravili ugodne akcijske pogoje. S podrobnostmi vas bodo seznanili naši svetovalci, ki vam bodo svetovali pri izbiri najprimernejših energijsko varčnih oken. So to lesena, les-alu ali PVC? Pojasnili vam bodo tudi, kakšne pogoje je potrebno izpolnjevati za dodelitev nepovratne subvencije Eko sklada.

Ne izgubljajte dragocene energije! Les je naraven material z izjemno izolacijsko sposobnostjo. Z novimi lesenimi okni boste v hladnih zimskih mesecih prihranili pri stroških ogrevanja, poleti pa pri stroških hlajenja.

Samo še do 15.7.2018 - do 30% popusti za lesena in les-alu okna Jelovica

Izberite med kakovostnimi energijsko varčnimi  lesenimi okni iz Jelovice!

>>Preverite posebno akcijsko ponudbo

Ob nakupu energijsko varčnih lesenih oken Jelovica si lahko zagotovite tudi do 20% subvencijo Eko sklada. Pogoje za pridobitev eko subvencije Eko sklada RS izpolnjujejo vsa trislojna lesena in les-alu okna Jelovica.l

Kako do eko subvencije?

Kako pridobiti nepovratno eko subvencijo, katera okna zadostujejo pogojem za pridobitev, katero vlogo izpolniti, kakšno dokumentacijo priložiti vlogi, kakšna je višina eko subvencije? Na vsa vprašanja vam bomo odgovorili v prodajnem centru Jelovice oken v dvorani 3. Vse ključne informacije pa najdete tukaj.

Preverite tudi akcijske ugodnosti  za naročilo lesenih vhodnih vrat. 

Obiščite novi prodajni center Jelovica v dvorani 3!

Več informacij

Prodajni center Jelovica okna, Dvorana 3