Novice

Poletno obarvajte dom z vrhunskimi izdelki Odeje Škofje Loke ter izkoristite 20% poletni popust

[Arhiv]

Objavljeno: 03.07.2018

Odeja (Ljubljana, Emporium jug)

Logo

V mesecu juliju lahko ob nakupu dekorativnih izdelkov blagovne znamke Odeja privarčujete kar 20%. Posteljnino, pregrinjala za posteljo, rjuhe, prevleke za vzglavnike ter okrasne vzglavnike vam sedaj ponujamo kar 20% ceneje.

V vsak izdelek všijemo čarobnost, ki jo občutite kot svoje dobro počutje:

  • Odeje razvijamo v Sloveniji in izdelujemo iz izbranih kakovostnih materialov. Ustvarjajo nadvse prijetno spalno okolje.
  • Vzglavniki so večinoma sestavljeni iz dveh komponent: prešite prevleke in jedra. Mnogi med njimi so nastavljivi tudi po višini.
  • Satenasta posteljnina zagotavlja popolno udobje, saj je izredno prijetna na dotik, prijazna do kože, zračna in lahkotna.
  • Dodatki za dom so izdelani, da prispevajo k udobju vašega bivanja in prispevajo k sodobni estetiki vašega doma.
  • Izdelki Odeja za otroke so izdelani iz certificiranih materialov, oblikovani za zdravo spanje naših najmlajših in prikupno pisani.
  • Nadvložki bodo povečali udobnost ležišča in ga zaščitili, prispevali k zdravemu spalnemu okolju in vam omogočili zdravo spanje.

Izkoristite julijsko akcijo še danes

Akcija poteka v času od 1. do 31. julija 2018 v vseh prodajalnah Odeja in na www.odeja.si. Popust velja posteljnino, pregrinjala za posteljo, rjuhe, prevleke za vzglavnike ter okrasne vzglavnike blagovne znamke Odeja. Popusti se med seboj ne seštevajo in ne veljajo ob nakupu darilnih bonov Odeja in ob nakupu izdelkov po naročilu. Popust vam bomo obračunali pri blagajni oz. pri izdaji računa.