Novice

Zmagovalec je slovenski ThermomixChef!

[Arhiv]

Objavljeno: 11.06.2018

Oznake:

Vorwerk Thermomix Center (Ljubljana, Dvorana A osrednji del)

Logo

ThermomixChef Sinke - Siniša Vasiljev: "Obožujem ga kot svoj šivalni stroj in cvirnTRYbar. Za veliko večino je neznanka. Zame pa poglavje zase."

Vorwerk Thermomix 

Thermomix je v naši družini že od mojih malih nog. V celoti sem ga naštudiral – od zadnje žice pa vse do moje najljubše jedi. V kuhinji prisegam na tradicijo in izkušnje naših prednikov, a ker sem tehnična duša, želim ostati v koraku s časom. Sam mu popolnoma zaupam, ker me v primerjavi z nekaterimi ljudmi nikoli ne pusti na cedilu. Thermomix si po mojem mnenju zasluži zaupanje vsake še tako dobre gospodinje ali kuharja. Kuhinja mi brez njega predstavlja stres.

Mirne duše bi lahko rekel, da je to aparat brez napake. Vsak dan me preseneča njegova praktičnost, kompaktnost, vsestranskost, njegova moč in neuničljivost, in kar mi je najbolj všeč – vsakokrat je rezultat vrhunski. To so stvari, ki me pri aparatih "kupijo".

Thermomix v kuhinji uporabljam za fino mletje trdih sestavin, mletje žit in oreščkov s prehodom v kremo ali pasto ter za različne vrste testa, predvsem biskvite. S funkcijo kuhanja me reši zastarele tehnike konstantnega mešanja krem in omak, delanja pirejev brez izgube barve in priprave žametnih juh. Velikokrat ga uporabim pri pripravi »sous vide«, pa tudi tekoči dušik je že preživel. V domači kuhinji gnete testo za kruh in jabolčne zavitke, kuha marmelade in pomaga pri pripravi ozimnice. Kozarec domače nutelle ali kečapa je hitro prazen. Za njegove sladolede se velikokrat "stepemo".

Drugače pa me navdušuje tehnika, ki je vgrajena v najnovejši Thermomix. Tako ga uporabljam več kot svoj mobilni telefon ali šivalni stroj. 

Slovenski recepti na čipu so prava poslastica za vse tiste, ki ne znajo kuhati. Vodeni recepti te brez vsakršnega kuharskega predznanja privedejo do najbolj vrhunskih jedi. Te tehnologije še nisem zasledil pri kakšnem drugem kuhinjskem aparatu. 

Lahko bi še in še našteval, a za zdaj lahko rečem le, da je zame Thermomix zmagovalec. Zares – aparat brez primerjave. Neskončno mu zaupam. Uporabljamo ga z družino, s prijatelji, otroci ga obožujejo ... Vedno je treba nekaj skuhat in to je tisto, kar nas povezuje – kuhinja in dobra hrana. Vsi siti in vsi srečni pri družinski mizi.

Hvala Thermomix.

ThermomixChef Sinke - Siniša Vasiljev 

>> Naročite se na test in spoznajte Thermomix: 041/673 916

>> Več o podjetju Parnad

Logo