Novice

Z novo storitvijo Alpina OptiFit do optimalno prilagojene obutve

[Arhiv]

Objavljeno: 04.05.2018

Alpina (Ljubljana, Dvorana 3 jug)

Logo

Spoznajte novo storitev meritev stopal.

Podjetje Alpina že več kot sedemdeset  let razvija in izdeluje kakovostno obutev za vso družino. Ker nenehno stremijo k razvoju in izboljšanju tako športne kot modne obutve, so v svojo ponudbo dodali novo brezplačno storitev merjenja stopal OptiFit, s pomočjo katere boste ob pomoči  strokovnih svetovalcev  izbrali obutev, ki se  optimalno prilega vašim stopalom.

Zahvaljujoč Alpina OptiFit tehnologiji lahko izkoristite prednosti 3D meritve stopal, ki vam ponudi rešitev za vaš aktiven in zdrav življenjski slog. Če ste eden izmed rekreativnih pohodnikov, smučarjev, smučarjev tekačev ali pa učiteljica, ki veliko stoji, je Alpina OptiFit prava izbira za optimalno prileganje obutve vašemu stopalu.

Alpina OptiFit je odlična rešitev tudi pri nakupu otroške obutve, saj vam s pomočjo meritve stopala olajša izbiro prave velikostne številke.

Brezplačna storitev OptiFit, ki jo lahko koristite ob nakupu tako športne kot modne obutve, je po novem na voljo v izbranih trgovinah, tudi v prodajalni Alpina v BTC Cityju Ljubljana. Vljudno vabljeni v prenovljeno športno prodajalno Alpina, ki s specializirano ponudbo in novimi sodobnimi storitvami postaja vaše mesto prijetnega nakupovanja.