Novice

Novo iz Mladinske knjige

[Arhiv]

Objavljeno: 12.03.2018

Oznake:

Mladinska knjiga, knjigarna, papirnica in Svet knjige (Ljubljana, Dvorana A osrednji del)

Logo

Dr. Arlene K. Unger in Lona Eversden SREČA, Ingrid Divković KNJIGA ZA DIVJO ŽENSKO, Rhonda Byrne KAKO MI JE SKRIVNOST SPREMENILA ŽIVLJENJE in Jorge Bucay ŽELIM SI.

Dr. Arlene K. Unger in Lona Eversden SREČA

  • 50 vaj čuječnosti in sproščanja, da bomo vsak dan dobre volje
  • Izdala Mladinska knjiga, cena: 14,99 EUR

Pobegnimo negativnim mislim in čustvom s temi 50 preprostimi vajami. Kalifornijska klinična psihologinja in učiteljica življenja dr. Arlene K. Unger nam ponuja hitre in učinkovite vaje čuječnosti in sproščanja, s katerimi krepimo pozitivno naravnanost in »izurimo« um, da bolj radostno dojema življenje.

Ingrid Divković KNJIGA ZA DIVJO ŽENSKO

  • Izdala Mladinska knjiga, cena: 19,99 EUR

Po veliki uspešnici Vas j**e ego? prodorna in uspešna mlada avtorica Ingrid Divkovič svojo novo knjigo posveča ženskam. Zanosno jih opogumlja in jim prigovarja, naj ljubijo sebe, sprejemajo poraze in zmage, razdrejo kletko, uresničijo osebno Svobodo, a hkrati trepetajo od strasti, sanjajo, objemajo in pomagajo … odločno, divje in nežno.  

Rhonda Byrne KAKO MI JE SKRIVNOST SPREMENILA ŽIVLJENJE

  • Izdala Mladinska knjiga, cena: 29,99 EUR

Vse od prve izdaje pred desetletjem je uspešnica Skrivnost avtorice Rhonde Byrne navdihnila nešteto bralcev, ki so javnosti zaupali resnične zgodbe o tem, kako se je njihovo življenje čudežno obrnilo na bolje. Knjiga Kako mi je Skrivnost spremenila življenje predstavlja zbirko najmočnejših, najprisrčnejših in najbolj poživljajočih zgodb v nadvse navdihujoči zbirki.

Jorge Bucay  ŽELIM SI

  • Izdala Mladinska knjiga, cena: 16,99 EUR

Želim si je besedilo, ki ga je Jorge Bucay napisal konec osemdesetih in ga poslal kakim desetim publikacijam, za katere je pisal članke o psihologiji vsakdanjega življenja. Kratko besedilce se je hitro razširilo in bilo prevedeno v skoraj trideset jezikov. Zdaj je prenovljena in ilustrirana različica na voljo tudi v slovenščini v prikupni darilni knjigi. Z njo lahko svojim bližnjim – zlasti pa sebi! – povemo, kaj si želimo od njih, da bomo srečni.

Logo