Novice

Lisca: Pomladna eleganca

[Arhiv]

Objavljeno: 06.03.2018

Oznake:

Lisca (Ljubljana, Dvorana A jug)

Logo

Čar sodobne ženske je v njeni strasti do življenja, mladostni energiji in eleganci, v njeni odločnosti in spopadanju z vedno novimi izzivi. Eden teh je tudi prava izbira perila.

Lisca: Pomladna eleganca

Sodobne, ženstveno elegantne in romantične pomladne modele perila krasijo nežne čipke in modne vezenine, drzni prosojni vstavki, satenasti zaključki in mladosten potisk pomladnih vrtnic – harmonija skrbno izbranih detajlov, ki povezuje zapeljivo eleganco s sproščeno romantiko. Sofisticirano udobje za zadovoljen nasmeh vsake ženske.

Modrček push up brez žične opore, modrček balkonet, ki ga lahko nosite tudi brez naramnic, lahkoten triangel brez opore ali romantični bodi high-neck … Pomlad je čas, da poskusite tudi kaj novega – zanimivo krojene modele, ki so udobni, sodobni in izžarevajo pravo mero zapeljivosti in elegance.

Ne prezrite možnosti različnega zapenjanja naramnic pri številnih modelih, ki bodo omogočili odlično oporo za vaše prsi tudi z zapenjanjem okrog vratu ali na primer z golimi rameni. Ženstvenost in sproščena eleganca v kolekciji Lisca za pomlad-poletje 2018.

#liscalingerie

Logo