Novice

Veliki jesenski popusti v Jelovici

[Arhiv]

Objavljeno: 10.10.2017

Jelovica Okna (Ljubljana, Dvorana 3 osrednji del)

Logo

Lesena in les-alu EKO okna Jelovica do 30% ugodneje. Lesena okna Ekolight, Ekoterm, Ekostar ter les-alu okna Ekostar Premium v posebni akcijski ponudbi. Preverite tudi popuste na ostale linije oken.

Mraz že trka na vrata, vaša okna pa slabo tesnijo. Na steklih se nabira kondenz. Spet bo potrebno obnoviti zalogo kurilnega olja. Naročite okna zdaj! V Jelovici vam jih bomo izdelali v dveh mesecih in že letošnjo zimo boste uživali v toplem domu, zjutraj ne bo več potrebno brisati vlage s stekel. V prodajnem centru Jelovice v dvorani 3 vam bomo svetovali pri izbiri najustreznejših oken. So to lesena, les-alu ali PVC? Pojasnili vam bomo tudi, kako pridobiti nepovratna sredstva Eko sklada.

Stara okna so eden najpogostejših razlogov za visoke stroške ogrevanja in razlog za največje toplotne izgube. Pri oknih slabe kakovosti lahko izgubimo tudi do 40 % energije. Les je naraven material z izjemno izolacijsko sposobnostjo in prinaša prihranke pri stroških ogrevanja in hlajenja.

Eko lesena in les-alu okna Jelovica do 30% ugodneje!

Izberite med kakovostnimi energijsko varčnimi  lesenimi okni iz Jelovice!

V oktobru vam ob naročilu oken iz linij Ekoterm, Ekolight, Ekostar in Ekostar Premium ponujamo do 30% akcijski popust.

Ob nakupu energijsko varčnih lesenih oken Jelovica si lahko zagotovite tudi do 50% subvencijo Eko sklada. Pogoje za pridobitev eko subvencije Eko sklada RS izpolnjujejo vsa trislojna lesena in les-alu okna Jelovica.

Kako do eko subvencije?

Kako pridobiti nepovratno eko subvencijo, katera okna zadostujejo pogojem za pridobitev, katero vlogo izpolniti, kakšno dokumentacijo priložiti vlogi, kakšna je višina eko subvencije, katera so degradirana območja? Na vsa vprašanja vam bomo odgovorili v prodajnem centru Jelovice oken v dvorani 3. Vse ključne informacije pa najdete tukaj.

Preverite tudi akcijske ugodnosti  za naročilo lesenih vhodnih vrat. 

PVC okna Jelovica v akcijski ponudbi 30% ceneje!

Novi prodajni center Jelovica