Novice

Otvoritev glasbenega abonmaja SiTi za dobro musko z skupino Malamor

[Arhiv]

Objavljeno: 10.10.2017

SiTi Teater BTC (Ljubljana, Mercurius jug)

Logo

Skupina Malamor bo 14. oktobra v SiTi Teatru predstavila svoj novi album Daisy in odprla vrata letošnjega glasbenega abonmaja SiTi za dobro musko!

Video

Album Daisy je nov izdelek peterice, ki jo ob pevki Sanaa Taha sestavljajo prekaljeni glasbeniki

  • Sanaa Taha (vokal),
  • Luka Ropret (kitara),
  • Jaka Hawlina (trobenta),
  • Peter Baroš (klaviature) in
  • Blaž Celarec (bobni).

Malamor se nahajajo na razpotju kabareja, latina, swinga, soula, rockabillyja, pa vse do psihadelije in garažnega punka. Sami svoj žanr kratko in jedrnato poimenujejo postglam retromex soul-punk.  Posebni gost na kontrabasu bo Žiga Golob.

Leta 2016 je skupina izdala prvenec Viva la libertad! in se z njo podala na turnejo preko luže, v Mehiko. Z Daisy je bend še izdatneje začinil svojo ostrino. Zvok Malamor reže kot mačeta Ume Thurman v filmu Kill Bill in grmi kot avtomobil Kurta Russla v filmu Death Proof. Da, glasba Malamor je glasba za ljubitelje Quentina Tarantina in njegovih intenzivnih, čudaških, sprevrženih filmskih izbruhov. Je glasba, ob kateri tekila teče hitreje. Glasba ob kateri se golta habanero.

Malamor bodo album Daisy javnosti prvič predstavili v soboto, 14. 10., ob 20. uri v SiTi Teatru. Odbite scene, čudaški kostumi in vročične luči vas bodo ponesle v osrčje psihadeličnih vrtincev, iz katerih se ne boste znali ne hoteli vrniti.

SiTi Teater BTC: Malamor & predstavitev novega albuma Daisy

  • 14. oktober ob 20h
>>Več o dogodku na spletni strani SiTI Teatra