Novice

Enostavno bančno poslovanje

[Arhiv]

Objavljeno: 28.09.2017

Oznake:

Addiko Bank express (Ljubljana, Dvorana A jug)

Logo

V Addiko banki zagovarjamo kakovost in hitrost opravljenih storitev, zato lahko stranke pri nas storitve opravijo hitro in enostavno ter se posvetijo bolj pomembnim situacijam v življenju.

Nova blagovna znamka Addiko Bank je na slovenski trg prinesla tudi drugačno bančno poslovanje. Zagovarjamo jasno, enostavno in neposredno bančništvo, kar strankam prinaša hitrejše, razumljivejše in enostavnejše storitve.

Tako imajo stranke v naši banki na voljo manj storitev, a so te enostavne in najbolj uporabljive. Odstranili smo odvečno dokumentacijo in zaradi tega danes stranke opravke v banki uredijo hitreje, izkušnje pa kažejo, da iz naših poslovalnic odhajajo tudi bolj zadovoljne.

Vsi, ki jim je pot v banko odveč oziroma jim vzame veliko časa, lahko določene storitve opravijo kar preko spleta, brez obiska banke. Tako lahko preko spletne aplikacije www.hipkredit.si sklenejo gotovinski HIP kredit do 5.000 EUR tudi tisti, ki niso stranke naše banke. Pogoji so transparentni, sklenitev hitra, samo z osebnim dokumentom in s takojšnjim izplačilom. Stranke lahko gotovinski kredit z minimalno dokumentacijo sklenejo tudi do 40.000 EUR, brez zavarovanja s hipoteko, odplačevanje pa poteka preko trajnega naloga.

Naše poslovanje prilagajamo digitalnim trendom, zato smo odprli že dve poslovalnici drugačnega formata. Poimenovali smo ju Addiko Bank express, locirani pa sta v ljubljanskem BTC-ju in nakupovalnem centru Qlandia Krško. Strankam so na voljo najbolj uporabne storitve, ki jih lahko opravijo kar same, hitro in enostavno. Lokacija znotraj nakupovalnih središč pa jim nudi še dodatne prednosti kot so parkirišča in drugi opravki.

Prepričajte se sami in obiščite Addiko Bank express v Dvorani A ljubljanskega BTC-ja in se preizkusite v bančnem poslovanju. Tu lahko sklenete HIP kredit do višine 5.000,00 EUR, Express kredit do višine 35.000,00 EUR ali Kredit za poplačilo obveznosti do 40.000,00 EUR. Če potrebujete gotovino takoj, jo dvignete v nekaj minutah na t.i.  pametnem bankomatu. Pametni bankomat je na voljo za hitre transakcije kot npr. dvig denarja do 5.000 EUR (tudi iz naslova sklenitve kredita), plačilo do 30 računov naenkrat s takojšnjim prenosom plačila, avtomatski polog denarja na transakcijski račun ... Za vsa vprašanja pa so vam na voljo prijazni bančni svetovalci.

Se vidimo v Addiko Bank express!

Logo