Novice

Otroške rojstnodnevne zabave in športna vadba

[Arhiv]

Objavljeno: 16.05.2017

Otroški center Beti in Cej (Ljubljana, Emporium jug)

Logo

Otroški center Beti in Cej za vse, ki želite nepozabno športno rojstnodnevno zabavo za svojega otroka in v elementu z Elemento na gibalne urice za otroke.

Za vse, ki želite nepozabno športno rojstnodnevno zabavo za svojega otroka smo za vas odprli Otroški center Beti in Cej, v spodnji etaži Emporiuma, Ljubljana. Otroci se bodo zabavali pod vodstvom izkušenih animatorjev, ki bodo pripravili pravljične poligone, vključili v zabavo najljubši šport slavljenca ter popeljali vaše otroke v svet piratov, indijancev, vitezov in princesk ali pa plesali v minidisku.

Naš center prav tako vabi na gibalne urice za otroke od 3. leta starosti naprej, da bodo v varnem okolju ob vodenju in spremstvu izšolanih vaditeljev skozi zabavo vstopali v zdrav in igrivejši del športa. Igra kot smisel otroštva bo vodnik dejavnosti vašega otoka.

Ker se bliža čas počitnic, za vas pripravljamo program športno aktivnih počitnic in tečaje rolanja. Za več informacij vas vabimo, da si ogledate našo spletno stran ali pa nas pokličete na 031/444 448.