Novice

Majske akcije v Jelovici

[Arhiv]

Objavljeno: 01.05.2017

Jelovica Okna (Ljubljana, Dvorana 3 osrednji del)

Logo

Akcija 20/20: -20% - 20 dni

Lesena in les-alu EKO okna Jelovica do 20. maja z 20% popustom! 

Se pripravljate na gradnjo ali obnovo doma? Se odločate med lesenimi okni in okni iz umetnih materialov? Obiščite nas v prodajnem centru Jelovice v dvorani 3, kjer vam bomo svetovali pri izbiri najustreznejših oken. Pojasnili vam bomo tudi, kako pridobiti nepovratna sredstva Eko sklada.

Stara okna so eden najpogostejših razlogov za visoke stroške ogrevanja in razlog za največje toplotne izgube. Pri oknih slabe kakovosti lahko izgubimo tudi do 40 % energije. Les je naraven material z izjemno izolacijsko sposobnostjo in prinaša prihranke pri stroških ogrevanja in hlajenja.

Eko lesena in les-alu okna Jelovica do 20% ugodneje!

Izberite med kakovostnimi energijsko varčnimi  lesenimi okni iz Jelovice!

Do 20. maja vam ob naročilu oken iz linij Ekoterm, Ekolight, Ekostar in Ekostar Premium ponujamo do 20% akcijski popust.

Ob nakupu energijsko varčnih lesenih oken Jelovica si lahko zagotovite tudi do 50% subvencijo Eko sklada. Pogoje za pridobitev eko subvencije Eko sklada RS izpolnjujejo vsa trislojna lesena in les-alu okna Jelovica.

Kako do eko subvencije?

Kako pridobiti nepovratno eko subvencijo, katera okna zadostujejo pogojem za pridobitev, katero vlogo izpolniti, kakšno dokumentacijo priložiti vlogi, kakšna je višina eko subvencije, katera so degradirana območja? Na vsa vprašanja vam bomo odgovorili v prodajnem centru Jelovice oken v dvorani 3. Vse ključne informacije pa najdete tukaj.

Preverite tudi akcijske ugodnosti  za naročilo lesenih vhodnih vrat in PVC oken.

Obiščite novi prodajni center Jelovica v dvorani 3!

Več informacij:

  • Slovenijales trgovina d.o.o.
  • Prodajni center Jelovica okna
  • Dvorana 3, Francoska ulica 3
  • Jelovica okna d.o.o.
  • www.jelovica-okna.si
  • 080 23 23